Instrumenten / zelftest

Als je je niet lekker voelt of denkt dat je lichaam niet helemaal gezond is, is het wel zo fijn om dat te testen. Denk bijvoorbeeld aan het opmeten van je lichaamstemperatuur of bloeddruk, of misschien wil je wel een zwangerschapstest doen. Op Drogisterij.nl vind je diverse instrumenten en zelftesten om thuis te gebruiken. Deze zijn betrouwbaar, gemakkelijk in gebruik en leveren snel resultaat. Lees verder

Er zijn 253 producten.

Item 1-24 van 253 in totaal item(s)

Actieve filters

  


Instrumenten / zelftest

Met welke instrumenten meet en behoud je een goede gezondheid?

Er zijn verschillende instrumenten die je helpen om je gezondheid te achterhalen of op peil te houden. Zo zijn er voor mensen met diabetes diverse medische hulpmiddelen beschikbaar. Bijvoorbeeld infusiesets van het merk Accu-Chek voor het toedienen van insuline. Deze sets hebben een zachte canule die meebuigt met de bewegingen van het lichaam. Het aan- en afkoppelsysteem van de pomp zorgt ervoor dat je deze eenvoudig voor een korte tijd kunt afkoppelen. Voor mensen die hun lichaamstemperatuur willen opmeten omdat ze zich koortsig voelen, zijn er oorthermometers, infraroodthermometers, digitale thermometers en extra snelle thermometers.

Wil je je bloeddruk meten? Dan heb je een manchet of bloeddrukband nodig. In ons aanbod vind je diverse manchetten en polsbloeddrukmeters. Andere instrumenten die je in ons assortiment vindt zijn personenweegschalen, verbanddozen, lancetten voor bloedprikken, inhalatoren en injectiespuiten.Welke zelftesten kun je thuis doen?

Gelukkig kun je een heleboel dingen zelf testen, zonder dat je een huisarts of dokter hoeft te bezoeken. Denk bijvoorbeeld aan het testen van allergieën voor huisstofmijten, gluten, melk of katten. Ook de aanwezigheid van alcohol of drugs in je bloed kun je zelf meten. Heb je wel eens moeite met ademhalen door bijvoorbeeld astma of COPD? Dan kun je met een saturatiemeter het zuurstofgehalte in je bloed meten en daar je medicatie op afstemmen. Vind je het fijn of is het nodig om regelmatig je bloeddruk te checken? Ook daar hebben we meters voor. Voor mensen met diabetes zijn een bloedglucose- en ketonenmeter een vereiste; deze meters kun je bij ons aanschaffen.

Om vruchtbaarheid te meten zijn er ook verschillende testen beschikbaar. Vrouwen kunnen bij ons terecht voor ovulatietesten, zwangerschapstesten en menopauze testen. Mannen kunnen een mannelijke vruchtbaarheidstest kopen. Het is begrijpelijk dat je een SOA test liever zelf thuis doet. Mocht je je willen testen op bijvoorbeeld chlamydia, HPV of een andere SOA, dan biedt een thuistest je snel resultaat.Op Drogisterij.nl kun je al deze zelftesten kopen. De testen zijn betrouwbaar zolang je de bijsluiter goed leest en opvolgt. Groot voordeel: wij verzenden/Overigens verzenden wij al onze producten in een discrete verpakking, zodat niemand kan herkennen wat je besteld hebt. Zo kun je meten zonder zorgen!