Seksualiteit

Een goede intieme verzorging beschermt de huidflora van intieme zones. Op Drogisterij.nl koop je eenvoudig intieme verzorgingsproducten. Ook kun je hier terecht voor erotische producten, zoals condooms, glijmiddel en massageolie. Hiermee maak je seksuele ervaringen intenser en geniet je er meer van.

Lees verder

Actieve filters

Welke intieme verzorgingsproducten vind je in onze webshop?

Voor zowel mannen als vrouwen is de verzorging van de intieme zones een belangrijk onderdeel van de regelmatige lichaamsverzorging. Omdat de huidflora in de intieme zones zeer gevoelig is, is het aan te raden om intieme zones met milde verzorgingsproducten te reinigen. Op Drogisterij.nl vind je huidvriendelijke producten die afgestemd zijn op de beschermende zuurtegraad van de huid. Zo zijn er van het merk Cattier reinigingsgels met een zeepvrije formule en van het merk Durex speciale wasgels voor de intieme zones. Ook kun je bij ons terecht voor intimate shave boxen van het merk Gentl voor zowel mannen als vrouwen. Deze bevatten scheerolie, een scheermesje en een verzorgende crème die direct verlichting biedt tegen irritaties als roodheid, jeuk of bultjes.

Online erotische producten kopen?

Als je seksueel actief bent zijn voorbehoedsmiddelen onmisbaar. Van het bekende merk Durex hebben we diverse types condooms die beschermen tegen ongewenste zwangerschap en seksueel overdraagbare aandoeningen. Zo zijn er standaard condooms met en zonder glijmiddel, ultradunne condooms voor een speciaal huid-op-huid gevoel en condooms die voor een sneller orgasme zorgen. 

Om de seksuele ervaring intenser te maken, verkopen we diverse glijmiddelen. Deze zijn over het algemeen transparant en geurloos, maar er zijn ook varianten met aroma en/of smaak. Glijmiddelen op basis van water en siliconen kun je veilig gebruiken in combinatie met condooms. Als je een glijmiddel op basis van olie gebruikt, dan is het verstandig een ander voorbehoedsmiddel dan een condoom te gebruiken. Olie tast het condoom namelijk aan en zorgt ervoor dat deze gemakkelijker kapot kan gaan. Voor extra genot en intiem contact vind je in ons aanbod ook diverse massageoliën met lustopwekkende geuren, zoals rozen, vanille en sinaasappel.