Massage & Accessoires

Bij Drogisterij.nl zijn verschillende producten verkrijgbaar die je kunt gebruiken voor ontspanning en zelfmassage. Hier zijn enkele veelvoorkomende producten:

Lees verder

Actieve filters

Egelballen 8 cm Able 2

Prijs € 4,95

Deze ballen met nopjes zijn ontworpen om de bloedcirculatie te stimuleren, voor massage en ontspanning.

0

Massage accessoires voor thuis

Massagebal: Een massagebal is een stevige bal die je kunt gebruiken om specifieke spieren te masseren en knopen in je spieren los te maken. Je kunt de massagebal tegen een muur, vloer of ander oppervlak plaatsen en er vervolgens tegenaan leunen om druk uit te oefenen op de gewenste gebieden.

Zitkussen: Een zitkussen met ergonomische vormgeving kan helpen om de druk op je stuitje en rug te verminderen tijdens het zitten. Dit kan nuttig zijn als je langdurig zit, bijvoorbeeld tijdens het werken of autorijden, en kan rugklachten helpen voorkomen.

Massageolie: Massageolie wordt gebruikt om de huid tijdens een massage soepel te houden en de wrijving te verminderen. Het kan helpen om de spieren te ontspannen en een ontspannende massage-ervaring te bieden.

Bij het gebruik van massageproducten is het belangrijk om de juiste technieken te kennen om letsel te voorkomen. Als je niet zeker weet hoe je een bepaald product moet gebruiken of als je specifieke gezondheidsproblemen hebt, is het raadzaam om advies te vragen aan een professional, zoals een masseur of fysiotherapeut. Zij kunnen je ook aanbevelen welke producten het beste geschikt zijn voor jouw behoeften.