Douchehoes

Bij Drogisterij.nl zijn douchehoezen verkrijgbaar die zowel geschikt zijn voor kinderen als volwassenen. Deze douchehoezen zijn bedoeld om het gips, verband of wond tijdens het douchen droog te houden, zodat het niet nat wordt en de wond goed kan genezen.

Lees verder

Actieve filters

Kies de juiste douchehoes

De douchehoezen zijn gemaakt van waterdicht materiaal en hebben een elastische sluiting aan de bovenkant, waardoor ze gemakkelijk over het been of de arm kunnen worden geschoven. Hierdoor blijft het gips of verband goed afgesloten en komt er geen water bij.

Het is belangrijk om de juiste maat douchehoes te kiezen, zodat deze goed past bij het lichaamsdeel dat beschermd moet worden. Douchehoezen zijn specifiek ontworpen voor de arm, het been of de hand.

Controleer de douchehoes regelmatig

Bij het gebruik van een douchehoes is het belangrijk om erop te letten dat deze goed afsluit en geen water doorlaat. Controleer voor elk gebruik of er geen beschadigingen aan de douchehoes zijn en vervang deze indien nodig.

Als je twijfelt over welke douchehoes het meest geschikt is voor jouw situatie, kun je het beste advies vragen aan een medewerker in de drogisterij. Zij kunnen je helpen bij het kiezen van de juiste douchehoes voor jouw behoeften.