Optiek

Op zoek naar lenzen of een bril? Zo’n 60% van de Nederlanders draagt contactlenzen of een (lees)bril. 

Lees verder

Actieve filters

Daglenzen -5.50 Eyefresh

Prijs € 21,10

Eye Fresh zachte daglenzen, sterktes -0,50 t/m -8.00. Deze lenzen mogen 1 dag worden gedragen en moeten dan worden vervangen.

0

Zie jij niet alles meer helemaal goed en denk je dat je ogen wel wat ondersteuning kunnen gebruiken? Ga altijd eerst naar een opticien en doe een oogmeting. De sterkte en gezondheid van je ogen wordt dan gecontroleerd. Weet je je sterkte en zijn je ogen gezond? Dan kun je op Drogisterij.nl voordelig een leesbril of contactlenzen aanschaffen. 

Lenzen nodig?

Wij bieden zowel harde als zachte lenzen aan. Harde lenzen hebben een lange levensduur en laten meer zuurstof door, waardoor ze de kans op infecties verkleinen. Zachte lenzen sluiten perfect aan op de vorm van je ogen en zuigen zich vast, waardoor ze niet zomaar uit kunnen vallen. Alle typen lenzen zijn beschikbaar in verschillende sterktes. Natuurlijk verkopen wij ook bijbehorende accessoires, zoals lenzenvloeistof en lenshouders. 

Leesbril nodig?

Als je voor een leesbril gaat, dan heb je ook verschillende opties. Er zijn leesbrillen in verschillende sterktes en functies te verkrijgen. Denk aan brillen om eenvoudig oogmake-up aan te brengen, zonnebrillen en leesbrillen. Ook hier zijn weer producten ter ondersteuning bij aan te schaffen, zoals brillendoekjes en brilspray voor de reiniging van je brilglazen en brillenetuis en brillenkokers om je bril in op te bergen.