Filter op Geslacht

Filter op Doelgroep

Filter op Gebruik

Filter op Huid type

Filter op Lichaamsdeel

Filter op Gewenst effect

Filter op Bron

Filter op Kleur

Filter op Productopties

Filter op Variant

Filter op Smaken

Filter op Geuren

Filter op Merk

Reisapotheek

Bij Drogisterij.nl kun je online snel en voordelig producten kopen voor tijdens het reizen. Of je nu een weekendje weg gaat of een verre reis gaat maken, je vindt hier alle reisartikelen die je nodig hebt. 

Lees verder

Actieve filters

Wat heb je nodig om goed voorbereid op reis te gaan? 

Handig voor op reis of onderweg: mini verpakkingen. Je kunt zo je favoriete producten meenemen, zonder dat deze veel plek in beslag nemen. Er zijn bijvoorbeeld mini’s verkrijgbaar van douchegel, deodorant, handcrème, cold gel en zonnebrandmiddel. Daarnaast vind je in onze webshop pillenboxen waarmee je het overzicht houdt over de pillen of tabletten die ingenomen dienen te worden. Deze hebben 7 dagdoosjes voor de zeven dagen van de week. Ieder dagdoosje heeft een aantal vakjes voor bepaalde tijdstippen. Verder zijn er nog legio andere hulpmiddelen voor op reis, zoals een hipshield, bandage, drinkbekerset, first aid kit en hygiëne gel.

Welke middelen ondersteunen tijdens het reizen?

Om goed voorbereid op reis te gaan is een reisapotheek met de volgende middelen aan te bevelen:

Middelen tegen insectensteken en -beten. Om insecten op afstand te houden zijn er insectenwerende middelen met Deet verkrijgbaar, zoals spray, gel en lotion. Deze beschermen je tegen muggen, teken en muskieten. Zowel volwassenen als kinderen vanaf 13 jaar kunnen een middel met Deet gebruiken. Van merken als AfterBite, Care Plus, Jungle Formula en Parakito bieden we diverse middelen aan om jeuk en/of pijn na een insectenbeet te verlichten. Zo zorgt een after bite pen of stick voor verzachting en verzorging van de huid na een insectensteek of -beet. Een afzuigpompje kan gebruikt worden om gif te zuigen uit steekplekken van insecten, schorpioenen of kwallen.

Middelen tegen reisziekte. Als je last hebt van wagen-, zee- of luchtziekte dan kunnen middelen tegen reisziekte je helpen om je beter te voelen. Er zijn tabletten en polsbanden voor kinderen en volwassenen die misselijkheid tegengaan.