Droogshampoo

Droogshampoo is een handig haarverzorgingsproduct dat wordt gebruikt om overtollig olie en vuil uit je haar te absorberen, waardoor het er frisser en schoner uitziet zonder het te wassen met water. 

Lees verder

Actieve filters

Dry shampoo original Colab

Prijs € 5,99

Colab Dry Shampoo Original conditioneert de haarwortels om vet te absorberen zonder wit residu achter te laten

0

Dry shampoo tropical Colab

Prijs € 5,99

Colab Dry Shampoo Tropical conditioneert de haarwortels om vet te absorberen zonder wit residu achter te laten

0

Soorten droogshampoo

Type droogshampoo: Droogshampoos zijn er in verschillende vormen, zoals sprays, poeders en mousses. Sprays zijn over het algemeen het meest populair vanwege hun gemakkelijke toepassing.

Haartype: Overweeg je haartype bij het kiezen van een droogshampoo. Sommige zijn speciaal ontworpen voor fijn haar, terwijl andere geschikter zijn voor dikker of krullend haar. Er zijn ook droogshampoos voor gekleurd haar of droogshampoos die specifiek gericht zijn op textuur en volume.

Ingrediënten: Lees de ingrediëntenlijst om te controleren of de droogshampoo geen irriterende stoffen bevat als je een gevoelige hoofdhuid hebt. Sommige droogshampoos bevatten natuurlijke ingrediënten, terwijl andere meer synthetische formules hebben.

Haarkleur: Als je donker haar hebt, kun je overwegen om een droogshampoo te kiezen die speciaal is ontwikkeld voor donker haar. Deze producten laten minder witte resten achter op je haar.

Aanvullende eigenschappen: Sommige droogshampoos bieden extra voordelen, zoals UV-bescherming, hittebescherming of de toevoeging van verzorgende ingrediënten. Kijk naar deze extra eigenschappen als je specifieke behoeften hebt.

Houd er rekening mee dat droogshampoo geen vervanging is voor het wassen van je haar, maar het kan handig zijn om je haar op te frissen tussen wasbeurten door, tijdens reizen of in situaties waarin je geen toegang hebt tot water en shampoo.