Aftersun

Bij Drogisterij.nl kun je aftersunproducten vinden die speciaal zijn ontworpen om de huid te kalmeren en te hydrateren na blootstelling aan de zon. Deze producten zijn geschikt voor zowel kinderen als volwassenen en helpen om de huid te herstellen na een dag in de zon. 

Lees verder

Actieve filters

After sun Aromed

Prijs € 14,95

AfterSun is 100% natuurlijk op basis van olie zonder dat het vet aan voelt.

0

Aftersun lotion of crème

Aftersun lotions en crèmes zijn ontworpen om de huid te hydrateren en te kalmeren na blootstelling aan de zon. Ze kunnen ingrediënten bevatten zoals aloë vera, kamille, komkommerextract en vitamines om de huid te verzorgen.

Aftersun gel

Aftersun gels hebben meestal een lichtere textuur en worden snel door de huid opgenomen. Ze bieden verkoeling en hydratatie en kunnen nuttig zijn bij zonnebrand.

Spray aftersun

Aftersun sprays zijn handig om gelijkmatig over de huid te verdelen. Ze kunnen verlichting bieden bij een verhitte huid en helpen bij het herstellen van de vochtbalans.

Aftersun met zelfbruinende eigenschappen

Sommige aftersunproducten combineren hydratatie met zelfbruinende eigenschappen. Deze producten kunnen de huid een lichte, gezonde gloed geven.

Aftersun kalmeert de huid

Het gebruik van aftersunproducten na blootstelling aan de zon is belangrijk om de huid te kalmeren, uitdroging te voorkomen en eventuele schade te minimaliseren. Ze kunnen ook helpen om de bruine kleur langer te behouden. Zorg ervoor dat je het product gelijkmatig aanbrengt op schone en droge huid en volg de instructies op de verpakking.

Vergeet niet dat het voorkomen van zonnebrand in de eerste plaats de beste benadering is. Gebruik altijd zonnebrandcrème met een geschikte SPF, draag beschermende kleding en zoek de schaduw op tijdens de heetste uren van de dag om de huid te beschermen tegen schadelijke UV-stralen.