Dagcème

Bij Drogisterij.nl kun je een verscheidenheid aan dagcrèmes vinden die zijn ontworpen om verschillende huidtypes en behoeften aan te pakken. 

Lees verder

Actieve filters

Dermo pure matterende fluid Eucerin

Prijs € 19,49

De innovatieve Eucerin DermoPure Mat Matterende fluid bestrijdt puistjes en mee-eters actief en helpt een veeleisende onzuivere en acnegevoelige huid op de lange termijn onder controle te houden.

0

Dermo pure hydra kalmerende creme Eucerin

Prijs € 19,99

Eucerin DermoPure Hydra aanvullende verzachtende crème is een hydraterende crème voor de acnegevoelige huid die speciaal is samengesteld voor mensen die medisch worden behandeld voor acne.

0

Soorten dagcrème

Hydraterende dagcrème

Deze crèmes zijn bedoeld om je huid gehydrateerd te houden gedurende de dag. Ze zijn geschikt voor alle huidtypes en helpen om vochtverlies te voorkomen.

Anti-aging dagcrème

Deze crèmes bevatten ingrediënten zoals retinol, hyaluronzuur en antioxidanten om tekenen van veroudering zoals fijne lijntjes en rimpels te verminderen.

Dagcrème voor gevoelige huid

Als je een gevoelige huid hebt, zijn er dagcrèmes beschikbaar die mild zijn en geen irriterende ingrediënten bevatten.

Dagcrème met SPF

Deze crèmes bevatten zonbeschermingsfactor (SPF) om je huid te beschermen tegen schadelijke UV-stralen.

Dagcrème voor vette/acne-gevoelige huid

Deze crèmes zijn licht van textuur en bevatten vaak ingrediënten zoals salicylzuur om overmatige olieproductie en acne te verminderen.

Dagcrème voor droge huid

Deze crèmes zijn rijker van textuur en bevatten hydraterende ingrediënten om droogheid te verminderen en de huid soepel te houden.

Minerale dagcrème

Dit zijn vaak zinkoxide- of titaniumdioxide-formules die als natuurlijke zonbescherming fungeren en geschikt zijn voor mensen met een gevoelige huid.

Huidverzorgende dagcrème

Deze crèmes kunnen specifieke problemen aanpakken, zoals roodheid, irritatie of ongelijkmatige teint.

Bij het kiezen van een dagcrème is het belangrijk om rekening te houden met je huidtype en eventuele specifieke huidbehoeften. Het is ook een goed idee om een dermatoloog te raadplegen als je twijfels hebt over welke dagcrème het beste voor jou is.