Filter op Geslacht

Filter op Productopties

Filter op Merk

Condooms

Condooms beschikbaar in verschillende maten, zoals kleinere of grotere maten, voor een betere pasvorm en comfort. Verder zijn er condooms verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals polyurethaan of voor mensen met een latexallergie.

Lees verder

Actieve filters

Extra safe Durex

Prijs € 19,99

Voorgevormd Pleasure-Fit condoom met reservoir en extra glijmiddel voor meer comfort.

0

Soorten condooms

Bij Drogisterij.nl zijn verschillende soorten condooms verkrijgbaar. Enkele veelvoorkomende soorten condooms zijn:

Standaard condooms: Dit zijn de meest gangbare condooms die beschikbaar zijn. Ze zijn gemaakt van latex en hebben een standaardmaat.

Extra dunne condooms: Deze condooms zijn dunner dan standaard condooms en bieden daardoor een betere gevoeligheid tijdens het vrijen.

Geribbelde of genopte condooms: Deze condooms hebben reliëfpatronen zoals ribbels of nopjes, die zorgen voor extra stimulatie tijdens het vrijen.

Vertragende condooms: Deze condooms zijn voorzien van een speciaal glijmiddel (vaak met een verdovend effect) dat helpt om de ejaculatie uit te stellen en het seksuele genot te verlengen.

Condooms met smaakjes: Deze condooms zijn voorzien van een smaakje, zoals vanille, aardbei of chocolade. Ze kunnen leuk zijn om te gebruiken tijdens orale seks.

Het is belangrijk om condooms te kiezen die goed passen en geschikt zijn voor jouw behoeften. Probeer verschillende soorten uit om te ontdekken welke het beste bij je past. Lees altijd de instructies op de verpakking en gebruik condooms volgens de aanbevelingen.