Bloeddrukmeter

Bij Drogisterij.nl kun je zowel bloeddrukmeters voor de pols als voor de bovenarm vinden. De keuze tussen een bloeddrukmeter voor de pols of voor de arm hangt af van je persoonlijke voorkeur en eventuele medische indicaties.

Lees verder

Actieve filters

Exactfit 3 bloeddrukmeter bovenarm Braun

Prijs € 69,99

De Braun ExactFit ™ 3 Bloeddrukmeter voor de bovenarm bevat een geavanceerde  functie voor een beter overzicht van uw cardiovasculaire gezondheid gedurende de afgelopen 7 dagen.

0

Bovenarm manchet klein Medisana

Prijs € 13,95

Het manchet is geschikt voor de bloeddrukmeters MTS, MTM en MTP (Plus). Verkrijgbaar in een normaal, groot en kinder formaat.

0

Bloeddrukmeter voor de pols

Een polsbloeddrukmeter wordt om de pols gedragen en meet de bloeddruk op basis van de polsslag. Deze meters zijn doorgaans compacter en draagbaar, waardoor ze handig zijn voor onderweg. Het is belangrijk om bij het gebruik van een polsbloeddrukmeter de instructies nauwkeurig op te volgen om betrouwbare meetresultaten te verkrijgen.

Bloeddrukmeter voor de bovenarm

Een bloeddrukmeter voor de bovenarm wordt meestal om de bovenarm geplaatst en meet de bloeddruk op basis van de slagader in de bovenarm. Deze meters worden vaak beschouwd als nauwkeuriger en betrouwbaarder dan polsbloeddrukmeters. Ze zijn over het algemeen iets groter en vereisen een goede positionering op de arm voor nauwkeurige metingen.

Bij het kiezen tussen een bloeddrukmeter voor de pols of voor de arm is het raadzaam om rekening te houden met factoren zoals comfort, gebruiksgemak en de aanbevelingen van je arts of zorgverlener. Als je twijfelt, kan het raadzaam zijn om advies in te winnen bij een medisch professional om te bepalen welk type bloeddrukmeter het meest geschikt is voor jouw situatie.