Seksualiteit

Bij Drogisterij.nl kun je verschillende soorten condooms en glijmiddel vinden. Condooms zijn verkrijgbaar in verschillende maten, materialen (zoals latex of polyurethaan) en met verschillende eigenschappen (zoals ribbels, nopjes of extra dun). 

Lees verder

Actieve filters

Extra safe Durex

Prijs € 19,99

Voorgevormd Pleasure-Fit condoom met reservoir en extra glijmiddel voor meer comfort.

0

Sensilube Durex

Prijs € 9,99

Durex Sensilube is een intiem vloeibaar glijmiddel op waterbasis

0

Condooms kiezen

Je kunt kiezen voor condooms met een standaard pasvorm of speciale condooms voor extra gevoeligheid of vertraagde ejaculatie. Het is belangrijk om condooms te kiezen die goed passen en geschikt zijn voor jouw behoeften.

Glijmiddel kiezen

Glijmiddel is een product dat gebruikt kan worden om wrijving te verminderen tijdens seksuele activiteit. Het kan helpen om het comfort te verhogen en het plezier te vergroten. Er zijn verschillende soorten glijmiddel verkrijgbaar, zoals waterbasis, siliconenbasis en oliebasis. Waterbasis glijmiddel is over het algemeen geschikt voor gebruik met condooms en is gemakkelijk afwasbaar. Siliconenbasis glijmiddel kan langer meegaan en is vaak geschikt voor gebruik in water, maar het is belangrijk om te controleren of het compatibel is met het type condoom dat je gebruikt. Oliebasis glijmiddel kan het materiaal van latex condooms aantasten, dus het wordt over het algemeen niet aanbevolen om oliebasis glijmiddel te gebruiken met latex condooms.

Bij het kopen van condooms en glijmiddel is het belangrijk om te letten op de houdbaarheidsdatum en om producten te kiezen van betrouwbare merken. Volg altijd de instructies op de verpakking en gebruik condooms en glijmiddel zoals voorgeschreven.