Oogdruppels

Bij Drogisterij.nl zijn verschillende soorten oogdruppels verkrijgbaar om specifieke oogproblemen aan te pakken. Hier zijn enkele veelvoorkomende soorten oogdruppels die je kunt overwegen:

Lees verder

Actieve filters

Gel drops ooggel Systane

Prijs € 19,95

De dubbele formule van Systane Gel oogdruppels zocht voor een beschermende gel laag op het oog dat vocht vasthoudt en zo ongemak buitensluit.

0

Balance oogdruppels Systane

Prijs € 20,30

Systane Balance zijn smerende oogdruppels, speciaal afgestemd voor wanneer je droge ogen hebt veroorzaakt door Meibomian gland dysfunction (MGD)

0

Oogdruppels voor allergie

Deze oogdruppels, ook wel antihistaminica oogdruppels genoemd, zijn ontworpen om de symptomen van allergische reacties in de ogen te verlichten. Ze verminderen jeuk, roodheid en zwelling veroorzaakt door allergenen zoals pollen, huisstofmijt of huisdieren.

Oogdruppels voor computerogen

Deze oogdruppels, ook wel beeldscherm oogdruppels genoemd, zijn bedoeld om het ongemak te verlichten dat kan optreden bij langdurig werken achter een beeldscherm. Ze kunnen droge ogen, vermoeidheid, irritatie en wazig zicht helpen verminderen.

Oogdruppels voor droge ogen

Deze oogdruppels, ook wel kunsttranen genoemd, worden gebruikt om droge ogen te hydrateren en te smeren. Ze bevatten een kunstmatige vorm van traanvocht om de ogen te bevochtigen en verlichting te bieden bij symptomen zoals branderigheid, jeuk, irritatie en een zanderig gevoel.

Het is belangrijk om de instructies op de verpakking van de oogdruppels te volgen en de aanbevolen dosering niet te overschrijden. Als je twijfelt over welk type oogdruppels het meest geschikt is voor jouw specifieke situatie, raadpleeg dan een oogarts, optometrist of apotheker voor advies. Ze kunnen je helpen bij het kiezen van de juiste oogdruppels die passen bij jouw individuele behoeften.