Babyvoeding

Voeding afgestemd op de behoefte van je kind is belangrijk voor het welzijn en de gezondheid van je kind. Daarom kun je op Drogisterij.nl een keuze maken uit een groot aanbod voedingsproducten voor baby’s en peuters.

Lees verder

Actieve filters

Nenatal 1 Nutrilon

Prijs € 29,67

Nutricia Nutrilon Nenatal 1, vanaf de geboorte tot aan ontslag uit het ziekenhuis

0

A.R. 2 Nutrilon

Prijs € 25,55

Borstvoeding is de beste voeding voor je baby, maar er kan een moment komen waarop je overstapt op flesvoeding, of op een combinatie van borst- en flesvoeding. Nutrilon A.R. 2 is een dieetvoeding voor baby’s vanaf 6 maanden.

0

A.R. 1 Nutrilon

Prijs € 25,55

Nutrilon A.R. 1 is een dieetvoeding voor baby's die spugen en kan gebruikt worden vanaf de geboorte, ook in combinatie met borstvoeding.

0

Omneo 2 Nutrilon

Prijs € 26,90

Borstvoeding is de beste voeding voor je baby, maar er kan een moment komen waarop je overstapt op flesvoeding, of op een combinatie van borst- en flesvoeding. Nutrilon Omneo-Comfort 2 met Pronutra is een dieetvoeding voor baby’s vanaf 6 maanden.

0

4 Dreumes vanille poeder Nutrilon

Prijs € 20,15

Je kindje onderzoekt en ontdekt de wereld. Daarbij gebruikt hij niet alleen zijn handen, maar ook zijn mond. Maar wist je dat het minimaal drie jaar duurt voordat het immuunsysteem van je kindje volledig is opgebouwd?

0

Welke producten zijn aan te raden voor baby’s en peuters?

Voor het verschonen van baby’s en peuters vind je in ons assortiment o.a. (zwem)luiers, reinigingsdoekjes, luieremmers en milde badproducten. Voor het voeden zijn er hulpmiddelen als zuigflessen, kolven en zuigelingenmelk. Ook vind je in ons assortiment speciale babyvoeding van merken als Nutrilon, Hero, Biobim en Babybio. Deze zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden. Ze geven je kind de benodigde voedingsstoffen en laten je kind kennismaken met nieuwe smaken. 

Om de droge en gevoelige babyhuid te beschermen kun je bij ons terecht voor o.a. crème, lotion en bodymilk. Deze zijn vrij van parabenen (chemische toevoegingen), parfum en hormoon verstorende stoffen. Zo kun je je kindje optimaal verzorgen met natuurlijke, biologische verzorgingsproducten.