Eau de parfum

Eau de Parfum heeft een hogere geurconcentratie dan Eau de Toilette en Eau de cologne, waardoor het over het algemeen langer blijft ruiken op de huid. 

Lees verder

Actieve filters

For her eau de parfum spray S Oliver

Prijs € 23,95

De S. Oliver For Her-geur voor dames is een boeiende en elegante bloemige compositie, die vrouwelijke sensualiteit uitstraalt door de florale hartnoot met Turkse roos, de delicate fruitige pioen en de zachte magnolia.

0

Eau de parfum kiezen

Geurprofiel: Eau de Parfum komt in een breed scala van geurprofielen, van bloemig en fruitig tot houtachtig en kruidig. Kies een geurprofiel dat overeenkomt met je persoonlijke voorkeur.

Geurduur: Eau de Parfum heeft meestal een langere levensduur op de huid in vergelijking met lichtere geurproducten zoals eau de toilette of Eau de cologne. 

Eau de parfum gebruiken

Bij het aanbrengen van Eau de Parfum is het gebruikelijk om een kleine hoeveelheid op de polsen, achter de oren of op andere warme delen van het lichaam aan te brengen. Het is belangrijk om spaarzaam te zijn, omdat Eau de Parfum sterk kan zijn, en te veel kan overweldigend zijn. Het is ook een goed idee om de geur op je huid te testen voordat je het aanschaft om te zien hoe het met je natuurlijke lichaamsgeur mengt.

Parfums zijn persoonlijk en wat voor de ene persoon aantrekkelijk is, kan voor een ander minder aantrekkelijk zijn. Neem de tijd om verschillende geuren te proberen voordat je er een kiest die het beste bij je past.