Brace

Bij het kiezen van een brace is het belangrijk om rekening te houden met de juiste maat, pasvorm en het type ondersteuning dat je nodig hebt. 

Lees verder

Actieve filters

Soorten brace en bandage

In de drogisterij zijn verschillende soorten braces verkrijgbaar die ondersteuning bieden aan verschillende gewrichten. Hier zijn enkele voorbeelden:

Polsbrace: Een polsbrace biedt ondersteuning en stabiliteit aan de pols. Het kan worden gebruikt bij aandoeningen zoals verstuikingen, carpaal tunnelsyndroom, tendinitis of bij herstel na een blessure.

Kniebrace: Een kniebrace biedt ondersteuning aan de knie en kan worden gebruikt bij knieblessures, instabiliteit, artrose of tijdens het herstelproces na een operatie. Er zijn verschillende soorten kniebraces, zoals kniebanden, kniebandages of kniebeschermers.

Enkelbrace: Een enkelbrace helpt bij het stabiliseren van de enkel en kan worden gebruikt bij enkelverstuikingen, zwakte van de enkel, tendinitis of tijdens het herstel na een blessure. Er zijn enkelbraces beschikbaar die zowel geschikt zijn voor preventie als voor behandeling.

Het is raadzaam om advies in te winnen bij een apotheker, drogist of een medische professional om de juiste brace te selecteren die past bij jouw specifieke behoeften en om te leren hoe je de brace op de juiste manier kunt gebruiken.