Inlegkruisjes

Inlegkruisjes kunnen worden gedragen om licht urineverlies op te vangen of om vaginale afscheidingen op te vangen. Dit kan bijvoorbeeld voorkomen bij het sporten, hoesten, niezen, lachen, of als gevolg van een infectie of hormonale veranderingen. Inlegkruisjes kunnen ook worden gedragen tijdens de menstruatie als extra bescherming. Drogisterij.nl heeft een ruim assortiment inlegkruisjes van Always en Libresse, of biologische inlegkruisjes van Vuokkoset.

Lees verder

Actieve filters

Inlegkruisjes Idyl

Prijs € 1,99

Idyl inlegkruisjes normaal zijn dun en discreet en zorgen voor een optimaal comfort.

0

Inlegkruisjes Gentle Day

Prijs € 2,40

De ultra dunne inlegkruisjes zijn te gebruiken voor de laatste menstruatiedagen, afscheiding en lichte druppeltjes urineverlies

0

Inlegkruisjes Gentle Day

Prijs € 4,51

De ultra dunne inlegkruisjes zijn te gebruiken voor de laatste menstruatiedagen, afscheiding en lichte druppeltjes urineverlies.

0

Verschil inlegkruisje en maandverband?

Het is belangrijk om op te merken dat inlegkruisjes niet bedoeld zijn om zware incontinentie te beheersen. In dat geval zijn er andere producten beschikbaar, zoals incontinentie-ondergoed of incontinentieverband. Het is ook belangrijk om regelmatig inlegkruisjes te vervangen en de huid schoon en droog te houden om infecties te voorkomen.