Benen & Voetverzorging

Het verzorgen van je handen, voeten en benen is belangrijk om ze in goede conditie te houden. Op Drogisterij.nl koop je heel eenvoudig en voordelig de verzorgingsproducten die je hiervoor nodig hebt.

Lees verder

Actieve filters

10% Urea repair plus voet Eucerin

Prijs € 17,49

Eucerin UreaRepair Plus Voetencrème 10% Urea geeft droge tot extreem droge voeten, met of zonder gebarsten hielen, de intensieve verzorging die ze nodig hebben.

0

Voetcreme Hauschka

Prijs € 17,50

Tijdens het werk, bij het sporten of in je vrije tijd: Voetcrème is uitstekend geschikt voor de dagelijkse verzorging van je voeten of een weldadige, stimulerende voetmassage

0

Voetzoolkussentjes dubbel 36/38 Epitact

Prijs € 43,25

Hebt u pijn onderaan de voet als u stapt? Sommige mensen praten over een warmtegevoel, anderen zeggen dat het voelt alsof ze met hun voorvoet op nagels stappen, nog anderen hebben de indruk van een brandwond

0

Benen en kruiden kuurgel Naturalize

Prijs € 9,95

Naturalize Benen- & kuitenkuurgel is speciaal ontwikkeld om de doorbloeding van de benen te stimuleren, de vaten te beschermen en benen en kuiten te ontspannen en nieuwe energie te geven.

0

Voetenwonder Lucovitaal

Prijs € 24,99

Last van een droge huid, eelt, kloofjes en gebarsten hielen? Met Voetenwonder van Lucovitaal® behoren deze klachten snel tot het verleden.

0

Waaruit bestaat een goede voetverzorging?

Je voeten houden je letterlijk overeind. Niets is zo vervelend als ingegroeide nagels, likdoorns, eelt, kloven of schimmels. Daarom is een goede voetverzorging belangrijk. Geef je voeten eens in de zoveel tijd wat rust en ontspanning met een warm voetenbadje waar je een bruistablet, badzout of etherische olie aan toevoegt. Eelt word hierdoor ook zacht en kun je daardoor makkelijk verwijderen met een scrub en een voetvijl. Om te zorgen dat de huid van je voeten niet uitdroogt, kun je je voeten hydrateren met een verzorgende voetcrème. Ingrediënten als menthol, triclosan en glycerine die in zulke crème zitten werken verkoelend en kalmerend. Ze zorgen ook voor de juiste vochtbalans en het tegengaan van bacteriegroei. Verder kun je je nagelriemen insmeren met een olie om ze zacht te laten worden en ze daarna terugduwen met een bokkenpootje. Op die manier stimuleer je de natuurlijke groei van je nagels. Heb je last van ongemakken als kalknagels, schimmels of wratten? Hiervoor hebben we genezende middelen die dit goed kunnen behandelen. Last van blaren of likdoorns? Hiervoor hebben we pleisters en drukringen.

Welke producten zijn onmisbaar voor beenverzorging?

Je benen kunnen na lange dagen best vermoeid zijn. Dan is bijvoorbeeld de Weleda Venadoron gel voor vermoeide benen of een beenbalsem van Gehwol een goede optie om je benen te verlichten. Als je last hebt van vochtophopingen en opgezwollen benen dan kan het geneesmiddel Venoruton dit goed verhelpen. Verder vind je in ons assortiment ook olie om spataderen te verminderen en verbandkousen van Mediven die kunnen worden ingezet bij compressietherapie en na behandelingen van trombose.