Filter op Doelgroep

Filter op Gebruik

Filter op Huid type

Filter op Lichaamsdeel

Filter op Gewenst effect

Filter op Bron

Filter op Kleur

Filter op Productopties

Filter op Ingrediënten

Filter op Variant

Filter op Geuren

Filter op Merk

Sportverzorging

Bij Drogisterij.nl zijn er verschillende producten beschikbaar voor sportverzorging, waaronder braces, fysiobenodigdheden en spierverzorgingsproducten. Hier zijn enkele veelvoorkomende producten die je kunt vinden:

Lees verder

Actieve filters

Magnesiumolie spray

Prijs € 13,95

Golden Naturals Magnesiumolie is speciaal ontwikkeld voor de uitwendige verzorging van gespannen spieren in o.a. nek, schouders, rug en kuiten.

0

Magnesiumolie Permsal

Prijs € 16,45

De pure Magnesiumolie van Permsal is een sterk geconcentreerde spray van puur magnesiumchloride (31%) en water. 

0

Magnesiumolie Permsal

Prijs € 12,45

De pure Magnesiumolie van Permsal is een sterk geconcentreerde spray van puur magnesiumchloride (31%) en water.

0

Fysiobenodigdheden en spierverzorging

Braces en ondersteunende bandages: Er zijn verschillende soorten braces en bandages verkrijgbaar om verschillende delen van het lichaam te ondersteunen en te beschermen tijdens het sporten. Denk aan kniebraces, enkelbraces, elleboogbraces en polsbandages.

Kinesiotape: Kinesiotape is een speciale elastische tape die wordt gebruikt om spieren en gewrichten te ondersteunen, de bloedcirculatie te verbeteren en pijn te verminderen. Het wordt vaak gebruikt door sporters en fysiotherapeuten.

Warmte- en koudetherapie: Warmtepacks en coldpacks zijn handige producten om te gebruiken bij blessures of spierpijn. Warmte kan helpen om de bloedcirculatie te bevorderen en spieren te ontspannen, terwijl kou kan helpen om ontstekingen te verminderen en pijn te verlichten.

Spierverzorging: Er zijn verschillende spierverzorgingsproducten beschikbaar, zoals spierbalsems, crèmes en gels die kunnen helpen bij het verlichten van spierpijn, stijfheid en vermoeidheid.

Massagebenodigdheden: Massageballen, foamrollers en massagestaven kunnen helpen om spieren te ontspannen en knopen en spanningen in het lichaam los te maken.

Bij het gebruik van deze producten is het belangrijk om de instructies op de verpakking te volgen en bij aanhoudende klachten of ernstige blessures altijd een professionele zorgverlener te raadplegen. Vergeet niet dat het voorkomen van blessures ook belangrijk is, dus zorg voor een goede warming-up, cooling-down en luister naar je lichaam tijdens het sporten.