Filter op Geslacht

Filter op Doelgroep

Filter op Gebruik

Filter op Huid type

Filter op Lichaamsdeel

Filter op Gewenst effect

Filter op Bron

Filter op Productopties

Filter op Ingrediënten

Filter op Variant

Filter op Geuren

Filter op Merk

Bad & Douche

Ruime keuze aan bad & douche artikelen. Van verfrissende douchegels tot maskers en scrubhandschoenen. De producten op Drogisterij.nl helpen je dagelijks om er verzorgd en fris uit te zien. 

Lees verder

Actieve filters

Welke producten reinigen en verzorgen je lichaam optimaal?

In ons assortiment kun je terecht voor diverse producten voor je lichaam:

Bad en douche. Voor ieder huidtype zijn er bad – en doucheproducten verkrijgbaar. Denk aan douchegel, badschuim, badolie en badzout. Ze zorgen voor een zachte, soepele en schone huid. In ons assortiment vind je ook bad- en doucheproducten die vrij zijn van parfum, kleurstoffen en parabenen. Voor mensen met een gevoelige huid zijn dit soort natuurlijke, milde producten aan te raden.

Scrub. Als je huid er dof uitziet door het opstapelen van dode huidcellen, dan kun je een scrub gebruiken om je huid weer te laten stralen. De korreltjes die in een scrub zitten zorgen ervoor dat dode huidcellen van de huid worden verwijderd. Scrubben zorgt er daarnaast voor dat de aanmaak van nieuwe huidcellen wordt gestimuleerd en de doorbloeding verbetert.

Sponzen en borstels. Wij verkopen speciale scrub handschoenen en natuursponzen om in bad of onder de douche te gebruiken. Voor het borstelen van je haar kun je kiezen uit verschillende natuurborstels met houten handgreep en borstelharen van sisal, varkenshaar of geitenhaar.