Glijmiddel

Het is belangrijk om het glijmiddel te kiezen dat past bij jouw behoeften en voorkeuren. Let op eventuele allergieën of gevoeligheden voor bepaalde ingrediënten. Lees altijd de instructies op de verpakking en gebruik het glijmiddel volgens de aanbevelingen.

Lees verder

Actieve filters

Sensilube Durex

Prijs € 9,99

Durex Sensilube is een intiem vloeibaar glijmiddel op waterbasis

0

Play tingle Durex

Prijs € 12,49

Dit glijmiddel wat zorgt voor een frisse en tintelende sensatie mag dan ook niet ontbreken in de slaapkamer.

0

Soorten glijmiddel

Bij Drogisterij.nl zijn verschillende soorten glijmiddel verkrijgbaar. Enkele veelvoorkomende soorten zijn:

Waterbasis glijmiddel: Dit is een populair type glijmiddel dat compatibel is met condooms en seksspeeltjes. Het is gemakkelijk afwasbaar en laat geen vlekken achter. Waterbasis glijmiddel is geschikt voor de meeste mensen en kan veilig worden gebruikt.

Siliconen glijmiddel: Dit type glijmiddel is op siliconenbasis en biedt een langdurige en zijdezachte smering. Siliconen glijmiddel is niet geschikt voor gebruik met siliconen seksspeeltjes, omdat het de speeltjes kan beschadigen. Het kan echter veilig worden gebruikt met latex condooms.

Glijmiddel op oliebasis: Dit type glijmiddel is gemaakt van natuurlijke oliën, zoals kokosolie of plantaardige oliën. Het biedt een langdurige smering, maar kan niet veilig worden gebruikt met latex condooms, omdat het het latex kan aantasten en het condoom kan laten scheuren. Glijmiddel op oliebasis kan wel veilig worden gebruikt met polyurethaan condooms.

Hybride glijmiddel: Dit is een combinatie van waterbasis en siliconen glijmiddel. Het biedt de voordelen van beide typen glijmiddel, zoals langdurige smering en compatibiliteit met condooms en seksspeeltjes.