Filter op Geslacht

Filter op Kleur

Filter op Productopties

Vibrators

Het kiezen van de juiste vibrator hangt af van individuele voorkeuren en behoeften. Het is belangrijk om te experimenteren en te ontdekken wat het beste werkt voor jouw lichaam en plezier. Het kan nuttig zijn om productrecensies te lezen of advies te vragen in een gespecialiseerde winkel om de juiste vibrator te vinden die aan jouw wensen voldoet.

Lees verder

Actieve filters

Soorten vibrators

Een vibrator is een seksueel speeltje dat vibraties produceert om seksuele stimulatie te bieden. Het is ontworpen om extern of intern gebruikt te worden om plezier en genot te vergroten. Er zijn verschillende soorten vibrators beschikbaar, waaronder:

Klassieke vibrator: Dit is een recht en cilindervormig speeltje met een motor aan de binnenkant. Het kan worden gebruikt voor externe stimulatie van de clitoris of inwendige stimulatie van de vagina.

G-spot vibrator: Deze vibrator heeft meestal een gebogen vorm om de G-spot, een gevoelige plek in de vagina, gericht te stimuleren. Het kan ook vibraties bieden voor clitorale stimulatie.

Rabbit vibrator: Dit is een populaire vibrator die zowel inwendige stimulatie als clitorale stimulatie biedt. Het heeft meestal een gebogen schacht voor G-spot stimulatie en een kleinere "konijnenoren" stimulator voor clitorale stimulatie.

Bullet vibrator: Dit is een kleine, draagbare vibrator die meestal wordt gebruikt voor externe stimulatie van de clitoris of andere gevoelige plekken op het lichaam.

Wand vibrator: Een wand vibrator is een krachtige vibrator met een grote kop die is ontworpen voor externe stimulatie. Het kan worden gebruikt voor massages of gerichte stimulatie van de clitoris.

Het is belangrijk om bij het gebruik van een vibrator voldoende glijmiddel op waterbasis te gebruiken om wrijving te verminderen en het comfort te vergroten. Het is ook essentieel om de instructies van de fabrikant te volgen met betrekking tot het reinigen en onderhouden van de vibrator om de hygiëne te waarborgen.