Oogverzorging

Je ogen zijn één van de kwetsbaarste onderdelen van het lichaam. Je gebruikt ze bovendien iedere dag bij alles wat je doet. Het is dus belangrijk om ze te verzorgen. Met een goede oogverzorging blijft je gezichtsvermogen in optimale conditie. Op Drogisterij.nl vind je een breed scala aan producten voor de oogverzorging.

Lees verder

Actieve filters

Gel drops ooggel Systane

Prijs € 19,95

De dubbele formule van Systane Gel oogdruppels zocht voor een beschermende gel laag op het oog dat vocht vasthoudt en zo ongemak buitensluit.

0

Oogdruppels

Oogdruppels worden gebruikt om droge ogen te hydrateren, irritatie te verminderen en de symptomen van allergieën of roodheid te verlichten. Er zijn verschillende soorten oogdruppels beschikbaar, zoals kunsttranen, allergiedruppels of druppels voor het verlichten van rode ogen. Het is belangrijk om het juiste type oogdruppels te kiezen op basis van jouw specifieke behoeften en symptomen.

Oogdouche

Een oogdouche is een fles of apparaat dat wordt gebruikt om de ogen te spoelen en te reinigen. Het kan nuttig zijn bij het verwijderen van stof, vuil, allergenen of andere irriterende stoffen die in de ogen terecht zijn gekomen. Oogdouches kunnen vooral handig zijn bij het werken in omgevingen met veel stof of bij oogirritatie veroorzaakt door allergieën.

Oogpleisters

Oogpleisters worden gebruikt om het oog te bedekken en te beschermen na oogletsel of tijdens de behandeling van bepaalde oogaandoeningen. Ze kunnen helpen bij het bevorderen van genezing en het voorkomen van wrijving of irritatie. Oogpleisters zijn er in verschillende maten en vormen, afhankelijk van de specifieke toepassing.

Het is belangrijk om de instructies op de verpakking van de producten te volgen en, indien nodig, advies in te winnen bij een oogarts of optometrist voordat je deze producten gebruikt. Als je aanhoudende oogongemakken of ernstige oogproblemen ervaart, is het raadzaam om professioneel medisch advies in te winnen.