Oogverzorging

Je ogen zijn één van de kwetsbaarste onderdelen van het lichaam. Je gebruikt ze bovendien iedere dag bij alles wat je doet. Het is dus belangrijk om ze te verzorgen. Met een goede oogverzorging blijft je gezichtsvermogen in optimale conditie. Op Drogisterij.nl vind je een breed scala aan producten voor de oogverzorging.

Lees verder

Actieve filters

Welke producten dragen bij aan een optimale oogverzorging?

Oogdruppels en oogspray. Jeuk, irritatie of een brandend gevoel aan de ogen is vervelend en veelvoorkomend. Ook droge en vermoeide ogen voelen niet prettig aan. Deze oogklachten worden vaak veroorzaakt door luchtvervuiling, computerwerk of airconditioners. Oogdruppels en oogspray spoelen de prikkels weg en verzachten je ogen.

Oogcrème  of -gel.  De huid rondom de ogen is dunner en daarom gevoeliger. Een oogcrème of –gel hydrateert en verstevigt de huid. Op Drogisterij.nl vind je diverse soorten oogcrèmes die de vochtbalans van je huid herstellen. Zo verkopen we anti-aging oogcrème, oogcrème tegen wallen, oogcrème tegen donkere vlekken en kringen en oogcrème zonder parfum – voor de gevoelige huid.

Op zoek naar lenzen of een bril?

Zo’n 60% van de Nederlanders draagt contactlenzen of een (lees)bril. Zie jij niet alles meer helemaal goed en denk je dat je ogen wel wat ondersteuning kunnen gebruiken? Ga altijd eerst naar een opticien en doe een oogmeting. De sterkte en gezondheid van je ogen wordt dan gecontroleerd. Weet je je sterkte en zijn je ogen gezond? Dan kun je op Drogisterij.nl voordelig een bril of contactlenzen aanschaffen. 

Wij bieden zowel harde als zachte lenzen aan. Harde lenzen hebben een lange levensduur en laten meer zuurstof door, waardoor ze de kans op infecties verkleinen. Zachte lenzen sluiten perfect aan op de vorm van je ogen en zuigen zich vast, waardoor ze niet zomaar uit kunnen vallen. Er zijn zowel zachte contactlenzen verkrijgbaar die je iedere maand moet vervangen, als lenzen die pas na een jaar verwisseld moeten worden. Alle typen lenzen zijn beschikbaar in verschillende sterktes. Natuurlijk verkopen wij ook bijbehorende accessoires, zoals lenzenvloeistof en lenshouders. 

Als je voor een bril gaat, dan heb je ook verschillende opties. Er zijn brillen in verschillende sterktes en functies te verkrijgen. Denk aan brillen om eenvoudig oogmake-up aan te brengen, zonnebrillen en leesbrillen. Ook hier zijn weer producten ter ondersteuning bij aan te schaffen, zoals brillendoekjes en brilspray voor de reiniging van je brilglazen en brillenetuis en brillenkokers om je bril in op te bergen.