Gezichtsserums

Een gezichtsserum is een geconcentreerde formule met actieve ingrediënten die bedoeld zijn om specifieke huidproblemen aan te pakken. Het wordt meestal gebruikt na het reinigen en vóór het aanbrengen van een moisturizer. Hier zijn enkele veel voorkomende soorten gezichtsserums die je bij Drogisterij.nl kunt vinden:

Lees verder

Actieve filters

Soorten gezichtsserum

Hydraterend serum

Dit serum is gericht op het hydrateren van de huid en het vasthouden van vocht. Het kan vooral gunstig zijn voor mensen met een droge of gedehydrateerde huid.

Antioxidant serum

Deze serums bevatten antioxidanten zoals vitamine C en E, die helpen bij het beschermen van de huid tegen schade door vrije radicalen en het verminderen van tekenen van veroudering.

Vitamine C serum

Vitamine C-serums zijn populair vanwege hun vermogen om de huid op te helderen, donkere vlekken te verminderen en een egalere teint te bevorderen.

Hyaluronzuur serum

Hyaluronzuur is een vochtinbrengend ingrediënt dat helpt om de huid voller en gehydrateerd te houden, waardoor fijne lijntjes en rimpels verminderen.

Retinol serum

Retinol, een vorm van vitamine A, staat bekend om zijn vermogen om de huidtextuur te verbeteren, poriën te verkleinen en rimpels te verminderen.

Peptide serum

Peptiden zijn eiwitfragmenten die de aanmaak van collageen en elastine in de huid kunnen stimuleren, waardoor de stevigheid en elasticiteit verbeteren.

Bij het kiezen van een gezichtsserum is het belangrijk om rekening te houden met je specifieke huidbehoeften. Lees de productinformatie en gebruiksaanwijzingen zorgvuldig om er zeker van te zijn dat het serum geschikt is voor jouw huidtype en eventuele huidproblemen die je wilt aanpakken.