Filter op Geslacht

Filter op Lichaamsdeel

Filter op Bron

Filter op Productopties

Filter op Ingrediënten

Filter op Smaken

Filter op Merk

Flosdraad

Flossen helpt bij het verwijderen van voedselresten en tandplak tussen de tanden en onder het tandvlees, wat kan bijdragen aan het behoud van een goede mondgezondheid en het voorkomen van tandbederf en tandvleesaandoeningen.

Lees verder

Actieve filters

Access floss GUM

Prijs € 5,19

Effectief flossen onder en rondom kronen, bruggen, implantaten, orthodontische apparatuur en grotere interdentale ruimtes dankzij het verharde begin- en eindpunt.

0

Bridge en implant floss Tepe

Prijs € 9,49

TePe Bridge & Implant Floss is een flos met een een dik sponsachtig gedeelte, speciaal ontworpen voor een eenvoudige en efficiënte reiniging van implantaten, bruggen en beugels.

0

Waar op letten bij flosdraad?

Type flosdraad

Flosdraad is verkrijgbaar in verschillende types, waaronder multifilament (nylon of Teflon), monofilament en superfloss. Kies het type dat het meest comfortabel is voor jou en het beste tussen je tanden glijdt.

Smaak en coating

Sommige flosdraden zijn voorzien van een smaak of een coating om het flossen aangenamer te maken. Er zijn verschillende smaken beschikbaar, zoals munt of aardbei.

Dikte flosdraad

Flosdraad is verkrijgbaar in verschillende diktes. Dunne flosdraad is geschikt voor mensen met minder ruimte tussen hun tanden, terwijl dikkere flosdraad steviger is en beter geschikt voor grotere interdentale ruimtes.

Regelmatig flossen is belangrijk

Het is belangrijk om regelmatig te flossen als onderdeel van je dagelijkse mondverzorgingsroutine, bij voorkeur na elke maaltijd. Flossen helpt bij het verwijderen van voedseldeeltjes en tandplak tussen de tanden, waar tandenborstels mogelijk niet goed bij kunnen. Hierdoor draagt het bij aan het behoud van gezonde tanden en tandvlees.