Gezichtsmaskers

Bij Drogisterij.nl kun je verschillende soorten gezichtsmaskers vinden die ontworpen zijn om verschillende huidproblemen aan te pakken en je huid te verzorgen. Hier zijn enkele populaire soorten gezichtsmaskers die je kunt vinden:

Lees verder

Actieve filters

Daily clay mask Neutrogena

Prijs € 9,99

Ontgiftende kleiformule verrijkt met glycolisch zuur die alle soorten onzuiverheden en vervuilingen van de huid doelgericht aanpakt.

0

Soorten gezichtsmaskers

Klei- of moddermaskers

Deze maskers bevatten klei of modder en helpen om overtollige olie en onzuiverheden uit de huid te absorberen. Ze zijn ideaal voor mensen met een vette of acne-gevoelige huid.

Sheetmaskers

Dit zijn maskers die zijn doordrenkt met een serum en op het gezicht worden geplaatst. Ze zijn handig en komen in verschillende varianten zoals hydraterend, verhelderend, en anti-aging.

Gelmaskers

Gelmaskers hebben een verkoelend en hydraterend effect. Ze zijn geweldig voor het kalmeren van de huid en het verminderen van roodheid.

Exfoliërende maskers

Deze maskers bevatten vaak exfoliërende ingrediënten zoals AHA's (alfa hydroxy zuren) of BHA's (beta hydroxy zuur) om dode huidcellen te verwijderen en de huidtextuur te verbeteren.

Hydraterende maskers

Deze maskers zijn rijk aan vochtinbrengende ingrediënten om de huid te hydrateren en een gezonde gloed te bevorderen.

Overnight maskers

Deze maskers worden 's nachts aangebracht en blijven op de huid terwijl je slaapt. Ze bieden intensieve hydratatie en herstel.

Bij het kiezen van een gezichtsmasker is het belangrijk om te kijken naar je huidtype en eventuele huidproblemen die je wilt aanpakken. Lees de productlabels en instructies zorgvuldig door voordat je een gezichtsmasker gebruikt. Gebruik het masker volgens de aanbevelingen en vermijd het gebruik ervan als je allergieën hebt voor bepaalde ingrediënten.