Haarongemakken

Als je last hebt van haarongemakken zoals haaruitval, hoofdluis of een gevoelige hoofdhuid, zijn er verschillende producten verkrijgbaar bij Drogisterij.nl die verlichting kunnen bieden.

Lees verder

Actieve filters

Larry luizenkam metaal Ecokid

Prijs € 8,95

De eco.kid Larry Luizenkam metaal is een zeer effectieve en robuuste metalen kam om hoofdluizen en neten op te sporen en te verwijderen.

0

Haaruitval 

Er zijn speciale shampoos en conditioners verkrijgbaar die zijn ontwikkeld om haaruitval te verminderen en de haargroei te bevorderen. Deze producten kunnen ingrediënten bevatten zoals biotine, cafeïne, niacinamide en verschillende plantaardige extracten. Daarnaast zijn er ook voedingssupplementen verkrijgbaar die gericht zijn op het ondersteunen van gezond haar.

Roos

Als je last hebt van roos op de hoofdhuid, zijn er verschillende producten verkrijgbaar bij de drogisterij die kunnen helpen de symptomen te verminderen. Anti-roosshampoo bevat actieve ingrediënten zoals ketoconazol of seleniumsulfide die helpen bij het verminderen van roos. 

Hoofdluis

Voor de behandeling van hoofdluis zijn er verschillende producten beschikbaar, zoals shampoos, lotions en sprays die speciaal zijn geformuleerd om hoofdluis te doden en neten te verwijderen. Deze producten bevatten vaak insecticiden zoals permetrine of malathion. Het is belangrijk om de instructies op de verpakking zorgvuldig te volgen en eventueel de behandeling na een bepaalde periode te herhalen om eventuele nieuwe luizen te bestrijden.

Gevoelige hoofdhuid

Als je last hebt van een gevoelige hoofdhuid, kun je kiezen voor milde, hypoallergene shampoos en conditioners die vrij zijn van irriterende stoffen zoals sulfaten, parabenen en kunstmatige geurstoffen. Daarnaast zijn er ook speciale producten verkrijgbaar die zijn ontwikkeld om de hoofdhuid te kalmeren en te hydrateren, zoals kalmerende lotions of oliën met ingrediënten zoals aloë vera, kamille of tea tree olie.

Het is altijd raadzaam om de instructies op de verpakking van de producten zorgvuldig te lezen en eventuele waarschuwingen of aanbevelingen op te volgen. Als de haarproblemen aanhouden of verergeren, is het raadzaam om een dermatoloog of een medisch professional te raadplegen voor een diagnose en gepaste behandeling.