Badolie

Bij Drogisterij.nl kun je verschillende soorten badoliën vinden die geschikt zijn voor zowel volwassenen als kinderen. Deze badoliën zijn ontworpen om aan verschillende behoeften te voldoen, zoals hydratatie, ontspanning en verzorging van de huid. 

Lees verder

Actieve filters

Davos badolie CHI

Prijs € 13,95

Een kant en klaar mengsel voor in het bad. Voor als de familie verkouden of grieperig is.

0

Verschillende soorten badolie

Verzachtende Badolie

Deze badolie bevat vaak ingrediënten zoals haverextracten of kamille die helpen om de huid te kalmeren en te hydrateren. Het is geschikt voor volwassenen en kinderen met een gevoelige of droge huid.

Ontspannende Badolie

Deze badolie bevat meestal kalmerende en rustgevende geuren zoals lavendel, die kunnen helpen om te ontspannen en stress te verminderen.

Eucalyptus Badolie

Eucalyptusolie kan nuttig zijn bij verkoudheid en verstopte neus. Het kan helpen om de luchtwegen te openen en verlichting te bieden bij ademhalingsproblemen.

Badschuim met Badolie

Sommige badoliën worden gecombineerd met badschuim voor extra schuim en een heerlijke geur.

Hypoallergene Badolie

Deze badoliën zijn speciaal geformuleerd voor de gevoelige huid en zijn vaak vrij van geurstoffen en allergenen.

Het is belangrijk om de instructies op de verpakking van de badolie te lezen en de aanbevolen hoeveelheid te volgen, vooral bij het gebruik voor kinderen. Als je twijfels hebt of een specifieke badolie geschikt is voor jou of je kind, kun je het beste advies vragen aan een apotheker of medische professional, vooral als er sprake is van huidproblemen of allergieën.