Oordopjes & Gehoorbescherming

Bij Drogisterij.nl zijn verschillende soorten oordopjes verkrijgbaar die dienen als gehoorbescherming in verschillende situaties. Hier zijn enkele veelvoorkomende soorten oordopjes voor gehoorbescherming die je kunt overwegen:

Lees verder

Actieve filters

Swim plugs Otalgan

Prijs € 9,99

Otalgan Swim Plugs zijn special ontworpen om de oren af te sluiten voor water.

0

Oordopjes Otalgan

Prijs € 3,99

Otalgan Oordopjes geven bescherming tegen geluidsoverlast, zoals verkeer, bouwwerkzaamheden, muziek, snurken e.d. De oordopjes verminderen lawaai met gemiddeld 35 decibellen.

0

Wegwerpoordopjes

Dit zijn oordopjes die je eenmalig kunt gebruiken en daarna weggooit. Ze zijn handig voor situaties zoals concerten, festivals, bouwplaatsen of andere lawaaierige omgevingen waar je kortstondige gehoorbescherming nodig hebt.

Herbruikbare oordopjes

Deze oordopjes zijn ontworpen om meerdere keren te worden gebruikt. Ze zijn vaak gemaakt van zacht materiaal dat zich naar de vorm van je oor aanpast. Ze zijn geschikt voor situaties waarin je regelmatig gehoorbescherming nodig hebt, zoals tijdens het werken in een lawaaierige omgeving of bij het beoefenen van bepaalde sporten.

Specifieke oordopjes

Er zijn ook specifieke oordopjes verkrijgbaar voor speciale situaties, zoals slaapoordopjes die geluiden van buitenaf verminderen voor een goede nachtrust, zwemoordopjes om het water buiten te houden tijdens het zwemmen, of muziekoordopjes die het volume van muziek verminderen zonder dat het geluid vervormd wordt.

Bij het kiezen van oordopjes voor gehoorbescherming is het belangrijk om rekening te houden met de specifieke situatie waarin je ze wilt gebruiken, het gewenste dempingsniveau en je persoonlijke voorkeuren. Lees de instructies op de verpakking voor het juiste gebruik en onderhoud van de oordopjes. Als je twijfelt over welk type oordopjes het meest geschikt is voor jouw specifieke behoeften, raadpleeg dan een audicien.