Filter op Gebruik

Filter op Huid type

Filter op Lichaamsdeel

Filter op Gewenst effect

Filter op Kleur

Filter op Productopties

Filter op Ingrediënten

Filter op Variant

Filter op Geuren

Filter op Merk

Spierverzorging

Bij Drogisterij.nl zijn verschillende producten verkrijgbaar van oa. Allgauer en Ice Power, die kunnen helpen bij het verzorgen en ontspannen van spieren. 

Lees verder

Actieve filters

Active cool patch Dermaplast

Prijs € 11,77

DermaPlast® Active Cool Patch is een zelfkoelende pleister voor de verlichting van pijn in spieren en gewrichten.

0

Active cool roll on Dermaplast

Prijs € 9,95

DermaPlast® Active Cool Roll-on is geschikt voor koeling en pijnverlichting van betroffen plaatsen na lichamelijke inspanning of bij stomp trauma zoals kneuzingen of verrekkingen

0

Active cool gel Dermaplast

Prijs € 10,86

DermaPlast® Active Cool gel is geschikt voor koeling en pijnverlichting van betroffen plaatsen na lichamelijke inspanning of bij stomp trauma zoals kneuzingen of verrekkingen.

0

Spieren verzorgen

Spierbalsem: Spierbalsem is een crème of zalf die speciaal is ontworpen om spieren te kalmeren en te verzorgen. Het wordt meestal aangebracht op het getroffen gebied en kan verlichting bieden bij spierpijn, stijfheid en vermoeide spieren.

Spierolie: Spierolie is een olie die gebruikt wordt voor massages om de spieren te ontspannen en eventuele spanning te verminderen. Het kan worden gemasseerd op het getroffen gebied voor verlichting van spierspanning.

Cold gel: Cold gel is een verkoelende gel die wordt gebruikt voor lokale toepassing op pijnlijke spieren en gewrichten. Het helpt bij het verminderen van ontsteking en zwelling en kan verlichting bieden bij blessures en overbelaste spieren.

Het is belangrijk om de instructies op de verpakking van het product te volgen en de aanbevolen hoeveelheid en frequentie van gebruik te respecteren. Als je last hebt van aanhoudende of ernstige spierpijn, is het raadzaam om een arts te raadplegen voor een juiste diagnose en behandeling.

Bij het kiezen van een product is het ook nuttig om rekening te houden met je persoonlijke voorkeuren en eventuele gevoeligheden voor bepaalde ingrediënten. Als je twijfelt over welk product het beste voor jou is, kun je altijd advies vragen aan het personeel in de drogisterij.