Filter op Doelgroep

Filter op Gebruik

Filter op Huid type

Filter op Lichaamsdeel

Filter op Gewenst effect

Filter op Kleur

Filter op Productopties

Filter op Ingrediënten

Filter op Variant

Filter op Geuren

Filter op Merk

Spierverzorging

Bij Drogisterij.nl zijn verschillende producten verkrijgbaar van oa. Allgauer en Ice Power, die kunnen helpen bij het verzorgen en ontspannen van spieren. 

Lees verder

Actieve filters

Magnesiumolie spray

Prijs € 13,95

Golden Naturals Magnesiumolie is speciaal ontwikkeld voor de uitwendige verzorging van gespannen spieren in o.a. nek, schouders, rug en kuiten.

0

Magnesiumolie Permsal

Prijs € 16,45

De pure Magnesiumolie van Permsal is een sterk geconcentreerde spray van puur magnesiumchloride (31%) en water. 

0

Magnesiumolie Permsal

Prijs € 12,45

De pure Magnesiumolie van Permsal is een sterk geconcentreerde spray van puur magnesiumchloride (31%) en water.

0

Spieren verzorgen

Spierbalsem: Spierbalsem is een crème of zalf die speciaal is ontworpen om spieren te kalmeren en te verzorgen. Het wordt meestal aangebracht op het getroffen gebied en kan verlichting bieden bij spierpijn, stijfheid en vermoeide spieren.

Spierolie: Spierolie is een olie die gebruikt wordt voor massages om de spieren te ontspannen en eventuele spanning te verminderen. Het kan worden gemasseerd op het getroffen gebied voor verlichting van spierspanning.

Cold gel: Cold gel is een verkoelende gel die wordt gebruikt voor lokale toepassing op pijnlijke spieren en gewrichten. Het helpt bij het verminderen van ontsteking en zwelling en kan verlichting bieden bij blessures en overbelaste spieren.

Het is belangrijk om de instructies op de verpakking van het product te volgen en de aanbevolen hoeveelheid en frequentie van gebruik te respecteren. Als je last hebt van aanhoudende of ernstige spierpijn, is het raadzaam om een arts te raadplegen voor een juiste diagnose en behandeling.

Bij het kiezen van een product is het ook nuttig om rekening te houden met je persoonlijke voorkeuren en eventuele gevoeligheden voor bepaalde ingrediënten. Als je twijfelt over welk product het beste voor jou is, kun je altijd advies vragen aan het personeel in de drogisterij.