Astaxanthine

Astaxanthine is een natuurlijk voorkomend carotenoïde pigment dat wordt geproduceerd door bepaalde algen, schimmels en bacteriën. Het heeft sterke antioxidante eigenschappen en wordt beschouwd als een krachtig voedingssupplement vanwege de vele gezondheidsvoordelen die het biedt.

Lees verder

Actieve filters

ASTAXANTHIN ECO Plantina

Prijs € 34,95

Plantina Astaxanthin-eco is een extract van een alg (Haematococcus pluvialis), gekweekt in een uitzonderlijk schone en gifvrije omgeving op Hawaii, in een zogenaamde ‘Biosecure Zone’.

0

ASTAXANTHINE Royal Green

Prijs € 59,95

Astaxanthine is afkomstig van de groene alg Haematococcus pluvialis. Royal Green's Astaxanthine wordt in een uiterst schone omgeving op Hawaï gekweekt en is dus van 100% natuurlijke oorsprong.

0

Astaxanthine in het lichaam

Astaxanthine kan helpen bij het verminderen van ontstekingen in het lichaam, het verbeteren van de gezondheid van de huid door bescherming tegen UV-schade en het verhogen van de elasticiteit van de huid. Het kan ook helpen bij het verbeteren van de gezondheid van de ogen, omdat het kan helpen bij het verminderen van vermoeidheid van de ogen en het voorkomen van maculadegeneratie.

Daarnaast kan astaxanthine ook helpen bij het verbeteren van de sportprestaties en het verminderen van spiervermoeidheid na het sporten. Het kan ook helpen bij het verbeteren van de bloedcirculatie en het verminderen van oxidatieve stress in het lichaam.

Astaxanthine in voedingsmiddelen

Astaxanthine wordt vaak aangetroffen in zeevruchten zoals zalm, krab en garnalen, maar het kan ook als supplement worden ingenomen in de vorm van capsules, tabletten of softgels. Het is belangrijk om de aanbevolen dosering te volgen en altijd advies te vragen aan een gezondheidsdeskundige voordat u een nieuw voedingssupplement gaat gebruiken.