Oogmasker

Het is een goed idee om de verschillende opties te vergelijken en te kiezen wat het beste bij jouw behoeften past. Controleer ook of het oogmasker comfortabel zit en niet te strak of te los is. Zo kun je optimaal profiteren van een goede nachtrust tijdens je reis.

Lees verder

Excuses voor het ongemak.

Zoek opnieuw

Soorten oogmaskers

Als je op zoek bent naar een oogmasker voor op reis, zijn hier een paar opties om te overwegen:

Wegwerp oogmaskers: Deze zijn handig voor kortere reizen en worden vaak geleverd in een verpakking met meerdere maskers. Ze zijn lichtgewicht en gemakkelijk mee te nemen.

Verstelbare oogmaskers: Deze oogmaskers hebben een elastische band of klittenbandsluiting, zodat je de pasvorm kunt aanpassen aan je hoofd. Ze zijn comfortabeler en duurzamer dan wegwerp oogmaskers en kunnen hergebruikt worden voor meerdere reizen.

Gel-gevulde oogmaskers: Deze oogmaskers bevatten een gelvulling die kan worden gekoeld of verwarmd voor extra ontspanning. Ze zijn vooral nuttig als je last hebt van gezwollen ogen, hoofdpijn of vermoeidheid tijdens het reizen.

Lichtblokkerende oogmaskers: Deze oogmaskers zijn speciaal ontworpen om al het omgevingslicht te blokkeren, zodat je in volledige duisternis kunt slapen. Ze zijn handig voor lange vluchten of als je gevoelig bent voor licht tijdens het slapen.