Filter op Geslacht

Filter op Productopties

Filter op Merk

Condooms

Condooms bieden een effectieve bescherming tegen soa's, waaronder hiv, chlamydia, gonorroe en syfilis. Ze voorkomen ook dat sperma de vagina bereikt, waardoor zwangerschap wordt voorkomen. Condooms zijn een van de meest betrouwbare en gemakkelijk toegankelijke vormen van anticonceptie.

Lees verder

Actieve filters

Extra safe Durex

Prijs € 13,99

Voorgevormd Pleasure-Fit condoom met reservoir en extra glijmiddel voor meer comfort.

0

Extra safe Durex

Prijs € 3,99

Voorgevormd Pleasure-Fit condoom met reservoir en extra glijmiddel voor meer comfort.

0

Extra safe Durex

Prijs € 19,99

Voorgevormd Pleasure-Fit condoom met reservoir en extra glijmiddel voor meer comfort.

0

Soorten condooms

Er zijn verschillende soorten condooms beschikbaar, elk met hun eigen kenmerken en doeleinden. Hier zijn enkele veelvoorkomende soorten condooms:

Latex condooms: Dit zijn de meest voorkomende en populaire condooms. Ze zijn gemaakt van latexrubber en bieden effectieve bescherming tegen zwangerschap en seksueel overdraagbare aandoeningen (soa's).

Polyurethaan condooms: Deze condooms zijn gemaakt van dun, hypoallergeen polyurethaan. Ze zijn geschikt voor mensen met een latexallergie. Polyurethaan condooms zijn ook geschikt voor gebruik met olie- en op vet gebaseerde smeermiddelen, in tegenstelling tot latex condooms.

Extra dunne condooms: Deze condooms zijn dunner dan standaard condooms en bieden een verhoogd gevoel tijdens seksueel contact. Ze zijn ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een intensere sensatie.

Geribbelde en genopte condooms: Deze condooms hebben ribbels, noppen of textuurpatronen op het oppervlak om extra stimulatie te bieden aan de partner.

Vertragende condooms: Deze condooms zijn voorzien van een glijmiddel met een licht verdovend effect, zoals benzocaïne of lidocaïne, om de ejaculatie te vertragen en het seksuele plezier te verlengen.

Groot formaat condooms: Voor mensen die een grotere maat condoom nodig hebben, zijn er condooms verkrijgbaar in grotere maten om een comfortabele pasvorm te bieden.

Het is belangrijk om condooms correct te gebruiken, ongeacht het type dat je kiest. Zorg ervoor dat je het condoom zorgvuldig afrolt over een erecte penis voordat er contact is met de vagina, anus of mond. Gebruik altijd een nieuw condoom voor elke seksuele handeling en gooi het na gebruik weg. Raadpleeg de instructies op de verpakking voor meer informatie over het juiste gebruik.