Mini`s reisverpakking

Bestel hier mini shampoo, zonnebrand of tandpasta voor tijdens het reizen. Zo heb je jouw favoriete verzorgingsproducten altijd bij de hand. 

Lees verder

Actieve filters

Mini verpakking voor op reis

Mini-verpakkingen van shampoo, douchegel en tandpasta die handig zijn voor op reis:

Reisformaat shampooflessen: Sommige merken bieden speciale reisformaat shampooflessen aan die kleiner zijn dan de standaardverpakkingen. Deze flesjes hebben meestal een inhoud van 50 ml tot 100 ml en zijn perfect voor kortere reizen.

Reissetjes: Veel drogisterijen bieden reissetjes aan met verschillende reisformaat producten, waaronder shampoo. Deze sets bevatten vaak ook andere benodigdheden zoals conditioner, douchegel en lotion. Ze zijn handig omdat alles al in een compacte verpakking zit.

Navulbare reisflesjes: Er zijn ook navulbare reisflesjes verkrijgbaar waarin je je eigen favoriete shampoo kunt doen. Deze flesjes hebben meestal een inhoud van 100 ml of minder en zijn herbruikbaar. Ze zijn ideaal voor langere reizen of als je specifieke merken of soorten shampoo wilt gebruiken.

Het is handig om te controleren of de shampoo voldoet aan de reisregels en -beperkingen van luchtvaartmaatschappijen als je met het vliegtuig reist. Sommige luchtvaartmaatschappijen hebben beperkingen op de hoeveelheid vloeistoffen die je in je handbagage mag meenemen. Zorg ervoor dat je de juiste hoeveelheid en verpakking kiest om eventuele problemen op de luchthaven te voorkomen.