Filter op Geslacht

Filter op Doelgroep

Filter op Gebruik

Filter op Huid type

Filter op Gewenst effect

Filter op Kleur

Filter op Productopties

Filter op Ingrediënten

Filter op Variant

Filter op Geuren

Filter op Merk

Huidverzorging

Bij Drogisterij.nl kun je verschillende soorten lichaamsverzorgingsproducten vinden, waaronder bodylotion, bodycrème en body butter. Elk van deze producten heeft specifieke eigenschappen en texturen, dus je kunt degene kiezen die het beste bij je huidtype en voorkeuren past:

Lees verder

Actieve filters

5% Urea repair plus lotion Eucerin

Prijs € 20,49

De formule bevat urea, ceramide en andere Natural Moisturizing Factors (NMFs) die vocht vasthouden en de natuurlijke beschermingsbarrière van de huid herstelen om verder vochtverlies te voorkomen. 

0

Je huid verzorgen en hydrateren

Bodylotion

Bodylotion is meestal een lichtgewicht, hydraterende lotion die snel in de huid wordt opgenomen. Het is ideaal voor dagelijks gebruik, vooral als je een normale tot droge huid hebt. Bodylotion zorgt voor hydratatie en kan een zijdezachte textuur achterlaten zonder een vettig gevoel.

Bodycrème

Bodycrème is over het algemeen rijker en dikker van textuur dan bodylotion. Het biedt diepe hydratatie en is geschikt voor mensen met een zeer droge huid of voor gebruik in de wintermaanden wanneer de huid meer vocht nodig heeft. Bodycrème kan langer op de huid blijven en een intensere hydratatie bieden.

Body butter

Body butter is de dikste en meest luxueuze vorm van lichaamsverzorging. Het heeft een rijke en romige textuur die de huid intens hydrateert en beschermt. Body butter is vooral geschikt voor zeer droge of ruwe gebieden zoals ellebogen, knieën en hielen. Het kan ook geweldig zijn voor zelfverwennerij en ontspanning.

Bij het kiezen van een lichaamsverzorgingsproduct is het belangrijk om rekening te houden met je huidtype, seizoensgebonden behoeften en persoonlijke voorkeuren. Sommige mensen geven de voorkeur aan lichtere lotions voor dagelijks gebruik, terwijl anderen de voorkeur geven aan de diepe hydratatie van een crème of body butter voor specifieke probleemgebieden.