Incontinentie

Urineverlies is al vervelend genoeg. Bij Drogisterij.nl koop je voordelig verzorgingsproducten van Tena, Depend of Attends om de hele dag fris en beschermd te blijven.

Lees verder

Actieve filters

Slip regular 9 large Attends

Prijs € 25,22

De pasvorm van de Attends Slip Regular met zachte, elastische anti-lekrandjes zorgen voor een beschermend product dat optimaal aansluit op het lichaam.

0

Slip active 9 large Attends

Prijs € 25,22

De slip kent een gemakkelijk (2 stappen) fixatiesysteem, en heeft dankzij de anatomische vorm een perfecte aansluiting op het lichaam.

0

Welke producten helpen bij incontinentie?

Incontinentie is het ongewild verlies van urine en/of ontlasting. Urine-incontinentie komt het meeste voor. Je kunt dan je plas niet ophouden of verliest bijvoorbeeld bij inspanning ongewild urine. Dit komt doordat de bekkenbodemspieren niet (meer) werken zoals het hoort. Incontinentie komt op alle leeftijden voor, maar vooral ouderen hebber er vaker last van. Door middel van oefeningen kun je leren om je bekkenbodemspieren bewust aan te spannen en weer te ontspannen. Op Drogisterij.nl vind je inleggers, slips en comfort pants voor incontinente mannen en vrouwen om urineverlies op te vangen.