Koortslip & Lipblaasjes

Bij Drogisterij.nl zijn verschillende producten verkrijgbaar die kunnen helpen bij de behandeling van een koortslip. Hier zijn enkele veelvoorkomende producten die je kunt overwegen:

Lees verder

Actieve filters

Akolip Akolip

Prijs € 7,95

Akolip is geen creme, maar een verkoelende heldere gel.

0

Koortslip verzorgen

Koortslipcrème: Er zijn speciale crèmes beschikbaar die antivirale ingrediënten bevatten, zoals aciclovir of docosanol. Deze crèmes kunnen helpen bij het verminderen van de duur en ernst van een koortslip en kunnen de genezing bevorderen.

Lippenbalsem: Regelmatig aanbrengen van lippenbalsem kan helpen om de lippen gehydrateerd te houden en het ongemak van een koortslip te verminderen. Kies bij voorkeur een lippenbalsem met zonnebrandcrème om de lippen te beschermen tegen schadelijke UV-straling.

Pleisters: Compeed-pleisters zijn speciaal ontworpen om over een koortslip te worden aangebracht. Ze helpen de koortslip te bedekken en beschermen, waardoor het genezingsproces wordt versneld.

Het is belangrijk om de instructies op de verpakking van de producten te volgen en regelmatig handen te wassen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Als de koortslip ernstig is, lang aanhoudt of gepaard gaat met andere symptomen, is het raadzaam om medisch advies in te winnen.