Filter op Doelgroep

Filter op Gebruik

Filter op Bron

Filter op Productopties

Filter op Ingrediënten

Filter op Variant

Filter op Smaken

Filter op Merk

Snacks

Voor de lekkere trek tussendoor kun je op Drogisterij.nl eenvoudig en snel online versnaperingen kopen. We hebben een breed aanbod aan verantwoorde snacks.

Lees verder

Actieve filters

Welke versnaperingen kun je online bestellen op Drogisterij.nl?

Je lichaam heeft in principe geen tussendoortjes nodig. Als je toch zin hebt in een snack dan kunnen gezonde tussendoortjes voorkomen dat je teveel snackt. Voor je tanden is het beter om niet vaker dan op 7 tijdstippen iets te eten of te drinken op een dag. Nuttig daarom 3 maaltijden en beperk tussendoortjes tot 3 à 4 keer per dag. 

In onze webshop kun je terecht voor veel verschillende tussendoortjes, zowel gezonde(re) als iets minder gezonde opties:

Chips. Biologische chips gemaakt van o.a. maïs, kikkererwten, groenten, linzen, bananen en appel.

Zoutjes en noten. Zowel gezouten als ongezouten noten zoals cashewnoten, pinda’s, pecannoten en walnoten.

Snoepgoed. Verschillende soorten snoepgoed zoals laurierdrop, autodrop, pepermunt en chocolade. We bieden ook verzorgende keelpastilles aan met smaken als mint, honing, citroen en anijs. 

Suikervrij snoepgoed. Snoepjes zonder toegevoegde geraffineerde suikers. Deze bevatten vaak de natuurlijke zoetstof stevia of de kunstmatige zoetstof maltitol. In ons assortiment vind je o.a. suikervrije keelpastilles en chocolade. Ook kun je kiezen voor glutenvrij snoepgoed zoals drop en fruittoffees.