Keelspray

Keelspray kan helpen bij het verlichten van keelpijn. Het gebruik van keelspray kan de keel verzachten, irritatie verminderen en ontstekingen verminderen. Keelsprays zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, zoals verdovende sprays, verzachtende sprays en sprays met natuurlijke ingrediënten.

Lees verder

Actieve filters

Anti snurk spray Snoreeze

Prijs € 16,99

Snoreeze Keelspray is een receptuur op basis van micro-ingekapselde natuurlijke oliën, ontwikkeld om de trillingen die het snurken veroorzaken te verminderen.

0

Keelspray gebruiken

Het gebruik van een keelspray kan helpen bij het verlichten van keelpijn, irritatie en ontsteking. Hier zijn de stappen voor het correct gebruik van een keelspray:

Schud de fles: Schud de keelsprayfles goed voor gebruik om de ingrediënten goed te mengen.

Reinig je mond: Spoel je mond met water voordat je de keelspray gebruikt. Dit helpt eventuele voedselresten of bacteriën te verwijderen.

Open je mond: Open je mond wijd en steek je tong naar voren.

Richt de spray: Plaats het mondstuk van de keelspray aan de achterkant van je keel, net boven je tong.

Spray de keel: Druk op de sprayknop om een dosis keelspray in je keel te spuiten. Probeer te voorkomen dat je je tong aanraakt met het mondstuk.

Adem rustig: Sluit je mond en adem rustig door je neus. Probeer gedurende enkele seconden niet te slikken.

Volg de aanwijzingen: Volg de specifieke aanwijzingen op de verpakking met betrekking tot het aantal sprays per keer en het aantal keren dat je de spray per dag mag gebruiken.

Sluit de fles: Sluit de dop van de keelsprayfles stevig na gebruik om de inhoud te beschermen.

Raadpleeg altijd de instructies op de verpakking en volg de aanbevelingen van je arts of apotheker. Gebruik de keelspray niet langer dan aanbevolen en raadpleeg een zorgverlener als je symptomen aanhouden of verergeren.