Oordopjes

Oordopjes kunnen gebruikt worden tijdens het zwemmen, reizen of in een luidruchtige omgeving. Drogisterij.nl heeft oordopjes voor kinderen en volwassenen.

Lees verder

Actieve filters

Oordopjes Otalgan

Prijs € 3,99

Otalgan Oordopjes geven bescherming tegen geluidsoverlast, zoals verkeer, bouwwerkzaamheden, muziek, snurken e.d. De oordopjes verminderen lawaai met gemiddeld 35 decibellen.

0

Er zijn verschillende soorten oordopjes verkrijgbaar om je gehoor te beschermen of om omgevingsgeluid te verminderen. Hier zijn enkele veelvoorkomende soorten oordopjes die je bij Drogisterij.nl kunt vinden:

Schuimoordopjes: Dit zijn wegwerp oordopjes gemaakt van zacht schuim. Ze zijn gemakkelijk in te brengen en passen zich aan de vorm van je gehoorgang aan voor een goede afdichting.

Siliconen oordopjes: Deze oordopjes zijn herbruikbaar en gemaakt van siliconenmateriaal. Ze zijn duurzamer dan schuimoordopjes en kunnen worden schoongemaakt en opnieuw worden gebruikt.

Wasbolletjes: Deze oordopjes zijn gemaakt van een speciaal soort was dat zacht wordt bij lichaamstemperatuur. Je kunt ze vormen en in je gehoorgang plaatsen voor een aangepaste en comfortabele pasvorm.

Oordopjes met filters: Deze oordopjes zijn ontworpen om specifieke geluidsfrequenties te dempen, zoals lawaai op evenementen of harde muziek. Ze verminderen het volume van het geluid, maar behouden wel de geluidskwaliteit.

Waterbestendige oordopjes: Deze oordopjes zijn bedoeld om water uit de gehoorgang te houden tijdens het zwemmen, douchen of baden. Ze helpen bij het voorkomen van oorinfecties en kunnen ook worden gebruikt tijdens het duiken.

Bij het kiezen van oordopjes is het belangrijk om te letten op de juiste maat en pasvorm. Dit zorgt voor een goede afdichting en effectieve geluidsdemping. Het is ook handig om te controleren of de oordopjes geschikt zijn voor jouw specifieke behoeften, zoals geluidsreductie of waterbestendigheid.