Reiniging

Bij Drogisterij.nl kun je verschillende producten vinden om je gezicht te reinigen en make-up eenvoudig te verwijderen. 

Lees verder

Actieve filters

Oogmake-up remover Hauschka

Prijs € 24,50

De oogmake-up remover bevrijdt de gevoelige huid rond de ogen zacht en grondig, ook van waterproof oogmake-up.

0

Wattenschijfjes Idyl

Prijs € 0,99

Idyl Wattenschijfjes zijn gemaakt van 100% katoen en zijn ideaal om te gebruiken voor het reinigen van het gezicht en het verwijderen van make-up

0

Gezicht reinigen en make-up verwijderen

Gezichtsreinigingsdoekjes

Gezichtsreinigingsdoekjes zijn doekjes die zijn geïmpregneerd met reinigingsoplossingen. Ze zijn handig voor het snel en eenvoudig verwijderen van make-up en vuil van je gezicht, vooral als je onderweg bent. Deze doekjes zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, waaronder doekjes voor de gevoelige huid of doekjes met specifieke huidverzorgingsingrediënten.

Make-up remover

Make-up remover is meestal beschikbaar in vloeibare vorm, en het wordt gebruikt om make-up grondig te verwijderen, vooral als je waterdichte make-up draagt. Er zijn op olie gebaseerde make-upremovers, micellair water en andere formuleringen beschikbaar om aan verschillende behoeften te voldoen.

Wattenschijfjes

Wattenschijfjes zijn handig voor het aanbrengen van make-up remover en het reinigen van je gezicht. Ze zijn zacht en absorberend en kunnen helpen om vuil en make-up effectief te verwijderen zonder de huid te irriteren.

Bij het kiezen van gezichtsreinigingsproducten en make-upremovers is het belangrijk om rekening te houden met je huidtype. Als je een gevoelige huid hebt, kies dan voor producten die speciaal zijn ontwikkeld voor de gevoelige huid. Als je waterdichte make-up gebruikt, zorg dan dat de make-up remover geschikt is voor waterdichte make-up.

Het is essentieel om je make-up grondig te verwijderen en je huid goed te reinigen om verstopte poriën en huidproblemen te voorkomen. Een gezichtsreinigingsroutine is belangrijk, vooral voordat je gaat slapen, om ervoor te zorgen dat je huid schoon en gezond blijft.