Aften

Bij Drogisterij.nl zijn verschillende producten beschikbaar die kunnen helpen bij de verzorging en behandeling van pijnlijke aften in de mond. 

Lees verder

Actieve filters

Aftaclear gel GUM

Prijs € 13,68

Biedt snelle en langdurige pijnverlichting bij aften, mondwondjes en brandblaartjes

0

Aften verzorgen

Hier zijn enkele veelvoorkomende producten die je kunt overwegen:

Aften-gel: Er zijn speciale gels verkrijgbaar die specifiek zijn ontworpen om aften te behandelen. Deze gels bevatten vaak ingrediënten zoals benzocaïne of lidocaïne, die de pijn kunnen verlichten. Ze kunnen ook een beschermende laag over de aft vormen om het genezingsproces te bevorderen.

Mondspoelingen: Er zijn mondspoelingen beschikbaar die zijn geformuleerd om aften te behandelen. Deze spoelingen kunnen antiseptische eigenschappen hebben en kunnen helpen bij het verminderen van ontstekingen en het bevorderen van genezing.

Mondsprays: Er zijn ook mondsprays verkrijgbaar die kunnen helpen bij het verlichten van de pijn en het bevorderen van genezing van aften. Deze sprays kunnen vaak handig zijn in gebruik en kunnen direct op de aften worden aangebracht.

Het is belangrijk om de instructies op de verpakking te volgen en indien nodig medisch advies in te winnen als de aften aanhouden, zich verspreiden of als je andere symptomen ervaart die zorgwekkend zijn.