Spieren & Gewrichten

Last van pijnlijke spieren of gewrichten? Bij Drogisterij.nl bestel je eenvoudig verzorgingsproducten die de pijn kunnen helpen verlichten.

Lees verder

Actieve filters

Advil gel Advil

Prijs € 11,49

Advil Gel voor soepele spieren en gewrichten. Wordt snel geabsorbeerd door de huid en dringt diep door in spieren en gewrichten.

0

Spierpijn verlichten

Voor de verlichting van spierpijn kun je ook speciale pijnstillende crèmes of gels gebruiken die lokaal op de pijnlijke plekken kunnen worden aangebracht. Deze crèmes kunnen helpen om de pijn te verzachten en de spieren te ontspannen. Hier zijn enkele veelvoorkomende crèmes die je kunt overwegen:

Tijgerbalsem: Tijgerbalsem is een populaire crème die menthol, kamfer en andere actieve ingrediënten bevat. Het kan helpen bij het verlichten van spierpijn, stijfheid en ontsteking.

Voltaren Emulgel: Voltaren Emulgel bevat de werkzame stof diclofenac, een ontstekingsremmende pijnstiller. Het kan helpen bij het verminderen van ontsteking en pijn bij spier- en gewrichtsproblemen.

Het is belangrijk om de instructies op de verpakking van de crème te volgen en deze alleen aan te brengen op een schone en onbeschadigde huid. Houd er rekening mee dat pijnstillende crèmes alleen symptomen verlichten en niet de onderliggende oorzaak van de spierpijn behandelen. Als de spierpijn aanhoudt of verergert, raadpleeg dan een zorgverlener voor verdere evaluatie en advies.