Deodorant

In de meeste drogisterijen kun je deodorant vinden voor zowel mannen als vrouwen, evenals unisex-opties. Daarnaast zijn er verschillende formuleringen beschikbaar, waaronder roller, spray, crème en bar

Lees verder

Actieve filters

Verschillende soorten deodorant

Deodorant voor mannen

Deze deodorants zijn vaak ontworpen met mannelijke geuren en formules die specifiek gericht zijn op de behoeften van mannen.

Deodorant voor vrouwen

Deze deodorants zijn meestal voorzien van vrouwelijke geuren en formules die rekening houden met de specifieke behoeften van vrouwen, zoals gevoelige huid of extra verzorgingsopties.

Unisex deodorant

Deze deodorants zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Ze hebben doorgaans neutrale geuren en formuleringen die geschikt zijn voor een breed publiek.

Roll-on deodorant

Dit type deodorant wordt meestal geleverd in een vloeibare vorm en wordt aangebracht door de bal van de roll-on over de huid te bewegen. Het kan snel drogen en biedt langdurige bescherming tegen transpiratie en geur.

Spray deodorant

Spray-deodorant wordt in vloeibare vorm geleverd in een spuitbus en kan snel en gelijkmatig worden aangebracht. Het biedt verfrissing en bescherming tegen zweet en geur.

Crème deodorant

Crème-deodorant is een dikke, romige substantie die met de vingers op de huid wordt aangebracht. Het kan hydraterende eigenschappen hebben en geschikt zijn voor mensen met een gevoelige huid.

Je kunt je keuze maken op basis van je persoonlijke voorkeur voor geur, type applicatie en eventuele speciale behoeften, zoals gevoelige huid of veganistische ingrediënten. Veel merken bieden ook verschillende geurkeuzes binnen elk van deze categorieën. Vergeet niet om de ingrediëntenlijst te controleren om er zeker van te zijn dat de deodorant aan je behoeften voldoet en geen ingrediënten bevat waar je allergisch voor bent of die je wilt vermijden.