Make-up accessoires

Bij Drogisterij.nl kun je een verscheidenheid aan make-upaccessoires vinden die handig zijn bij het aanbrengen en verwijderen van make-up.

Lees verder

Actieve filters

Konjac spons red clay Benecos

Prijs € 8,65

Door dagelijks gebruik te maken van deze spons ben je niet alleen verzekerd van een perfect gereinigde huid, maar stimuleer je ook de bloedcirculatie, voor een stralende teint!

0

Konjac spons green tea Benecos

Prijs € 8,65

Door dagelijks gebruik te maken van deze spons ben je niet alleen verzekerd van een perfect gereinigde huid, maar stimuleer je ook de bloedcirculatie, voor een stralende teint!

0

Soorten make-up accessoires

Make-upborstels

Make-upborstels zijn er in verschillende vormen en maten om verschillende soorten make-up aan te brengen, zoals foundation, poeder, oogschaduw en blush. Investeer in een set make-upborstels van goede kwaliteit voor een nauwkeurige en gelijkmatige toepassing.

Make-upsponsen

Make-upsponsen, zoals de beroemde beautyblenders, kunnen worden gebruikt voor het aanbrengen van foundation, concealer en andere vloeibare of crème-make-upproducten. Ze zorgen voor een gelijkmatige en naadloze finish.

Make-upopbergers

Make-upopbergers, zoals make-uptassen, organizers en ladenkasten, helpen je om je make-upproducten netjes en georganiseerd te houden.

Wimperkruller

Een wimperkruller wordt gebruikt om de wimpers krullend te maken voordat je mascara aanbrengt. Het opent de ogen en maakt de wimpers langer en meer zichtbaar.

Pincetten

Pincetten zijn handig voor het epileren van wenkbrauwen en het verwijderen van ongewenste haartjes.

Make-upspiegels

Een draagbare make-upspiegel met vergrotende eigenschappen is handig om je make-up nauwkeurig aan te brengen, vooral wanneer je onderweg bent.

Make-upkwastenreiniger

Een reiniger speciaal voor make-upborstels helpt bij het schoonmaken en desinfecteren van je borstels om de hygiëne te behouden en de levensduur van de borstels te verlengen.

Deze make-upaccessoires kunnen je helpen bij het creëren van een perfecte make-uplook en bij het onderhouden van je make-upproducten. Zorg ervoor dat je accessoires van goede kwaliteit kiest om het beste resultaat te behalen.