Dierverzorging

Ben je op zoek naar producten voor je hond, kat, knaagdier, vogel of paard? Bij Drogisterij.nl kun je voordelig online dierverzorgingsproducten kopen.

Lees verder

Actieve filters

Hoe zorg je voor een goede hygiëne van je (huis)dieren?

Voor het verzorgen van dieren zijn er diverse shampoos verkrijgbaar. Deze verwijderen vieze geurtjes en vlooien. Ook kunnen huidproblemen aangepakt worden met een shampoo. Het resultaat is een schone, gezonde en glanzende vacht. Er zijn ook droogshampoo’s verkrijgbaar. Ideaal als je huisdier een hekel heeft aan water, want zo kun je je huisdier toch even opfrissen, maar is een bad niet nodig. Na het wassen kun je de vacht van je huisdier met een dierenborstel borstelen. Zo kun je klitten en dode vacht uitborstelen en zullen er minder losse haren vrijkomen. In ons assortiment vind je ook ademverfrissers voor dieren. Deze voorkomen een slechte adem en tandplak. Voor het reinigen van kooien en kattenbakken vind je diverse sprays in ons assortiment die urinegeuren verwijderen.  

Welke voeding hebben (huis)dieren nodig?

Wij verkopen diverse soorten honden- en kattenvoer om je huisdier van de juiste voeding te voorzien. Er is een ruime keuze in biologisch voer met diverse smaken. Voer bieden we aan van het merk Yarrah. Het assortiment bestaat uit droogvoer, natvoer en snacks. Deze zijn vrij van chemische antioxidanten, kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en genetische gemodificeerde ingrediënten. Daarnaast bieden we diverse voedingssupplementen aan voor honden, katten en paarden. Deze zijn bedoeld als aanvulling op een gezonde voeding. Ingrediënten zijn o.a. Omega 3 vetzuren, magnesium, glucosamine, zalmolie en probiotica.

Welke gezondheidsproducten zijn verkrijgbaar voor (huis)dieren?

Er zijn speciale anti-stress sprays voor angst bij honden, katten en paarden. Deze kun je gebruiken om het dier te kalmeren in spannende situaties als een bezoek aan de dierenarts, tijdens het reizen of bij hard omgevingsgeluid. Ook voor wagenziekte zijn er middelen om dieren tot rust te brengen. Heeft je (huis)dier last van jeuk? Dan kan een product als Puur Natuur Derma helpen om de gevoelige huid te verlichten. Ben je op zoek naar een middel voor wondverzorging of pijnverlichting? Dan zijn er diverse zalven, gels en kinesiotapes die het herstelproces ondersteunen.