Badzout

Bij Drogisterij.nl zijn verschillende soorten badzout verkrijgbaar, elk met unieke eigenschappen en voordelen voor je huid en welzijn. Hier zijn enkele veelvoorkomende soorten badzout:

Lees verder

Actieve filters

Magnesium vlokken Permsal

Prijs € 10,45

Permsal Magnesium kristallen zijn zeer geconcentreerde kristallen van magnesiumchloride afkomstig van de oude Zechstein-zeebodem in Nederland.

0

Verschillende soorten badzout

Epsomzout (Magnesiumsulfaat)

Epsomzout wordt vaak gebruikt om spierpijn, spanning en stress te verlichten. Het kan ook helpen om de huid te verzachten en te exfoliëren.

Dode Zeezout

Dode Zeezout staat bekend om zijn hoge concentratie mineralen. Het kan helpen bij het verbeteren van de huidtextuur, hydrateren van de huid en verlichten van huidaandoeningen zoals eczeem en psoriasis.

Roze Himalayazout

Dit zout bevat sporenelementen en mineralen die gunstig kunnen zijn voor de huid. Het wordt vaak gebruikt om te ontspannen en de huid te voeden.

Essentiële Olie Badzout

Badzout verrijkt met essentiële oliën kan een aromatherapeutische ervaring bieden. Verschillende oliën hebben verschillende effecten, zoals ontspanning (lavendel), verfrissing (citrus) of opklaring (eucalyptus).

Relaxerend Badzout

Badzout met kalmerende geuren zoals lavendel, kamille of vanille kan helpen bij het ontspannen en verminderen van stress.

Spierontspannend Badzout

Dit soort badzout bevat vaak magnesium en essentiële oliën die kunnen helpen bij het verlichten van spierspanning en vermoeidheid.

Mineraalrijke Badzouten

Deze kunnen verschillende mineralen bevatten die bijdragen aan de gezondheid van de huid.

Bij het gebruik van badzout is het belangrijk om de instructies op de verpakking te volgen. Voeg meestal een paar eetlepels toe aan warm badwater en laat het oplossen voordat je in bad gaat. Geniet van het ontspannende en verzorgende effect van het badzout op je lichaam en geest. Als je huidgevoeligheden hebt of allergieën, controleer dan de ingrediëntenlijst voordat je een product kiest.