Brandwonden

Brandwondengel is een speciaal soort gel die wordt gebruikt voor het behandelen van brandwonden. Het is ontworpen om de pijn te verlichten, de huid te koelen en te beschermen, en om infecties te voorkomen. 

Lees verder

Actieve filters

Brandwonden gel Heltiq

Prijs € 12,59

HeltiQ Brandwonden Gel geeft directe pijnverlichting bij kleine, oppervlakkige brandwonden.

0

Hoe werkt brandwondengel?

Verkoeling: Brandwondengel bevat vaak water en andere verkoelende ingrediënten die de warmte uit de brandwond halen en de pijn verzachten.

Bescherming: Het vormt een beschermende laag op de huid, waardoor de wond wordt afgesloten en beschermd tegen bacteriën en andere infecties.

Bevochtiging: Sommige brandwondengels bevatten hydraterende ingrediënten die helpen om vocht in de huid vast te houden, wat kan helpen bij het bevorderen van wondgenezing.

Het is belangrijk om te weten dat brandwondengel bedoeld is voor het behandelen van kleine, oppervlakkige brandwonden zoals eerstegraads brandwonden en kleine tweedegraads brandwonden. Bij ernstige brandwonden, elektrische brandwonden, chemische brandwonden of grote tweedegraads en derdegraads brandwonden moet je onmiddellijk medische hulp zoeken.

Als je brandwondengel gebruikt, volg dan de instructies op de verpakking en raadpleeg een arts als de brandwond niet verbetert of als je twijfelt over de ernst van de verwonding.