Bar

Bij Drogisterij.nl zijn tegenwoordig steeds vaker zeep bars verkrijgbaar als duurzaam en milieuvriendelijk alternatief voor vloeibare zeep in plastic flessen. Zeep bars, ook wel solide zepen genoemd, zijn compacte stukken zeep die geen verpakking of plastic afval nodig hebben.

Lees verder

Actieve filters

Soorten solid bars

Natuurlijke Zeep Bars

Deze zeep bars zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en bevatten vaak plantaardige oliën, kruidenextracten en essentiële oliën. Ze zijn geschikt voor verschillende huidtypen en bieden milde reiniging en hydratatie.

Glycerine Zeep Bars

Glycerine is een vochtinbrengend ingrediënt dat helpt om de huid gehydrateerd te houden. Glycerine zeep bars zijn zacht en geschikt voor de gevoelige huid.

Exfoliërende Zeep Bars

Deze zeep bars bevatten fijne scrubdeeltjes, zoals gemalen abrikozenpitten of haver, om dode huidcellen te verwijderen en de huid te exfoliëren.

Geurige Zeep Bars

Zeep bars met toegevoegde geurige oliën, zoals lavendel, citrus of roos, kunnen een aromatherapeutische ervaring bieden tijdens het wassen.

Zeep Bars voor Specifieke Huidproblemen

Sommige zeep bars zijn geformuleerd om specifieke huidproblemen aan te pakken, zoals acne, eczeem of gevoeligheid.

Haar- en Lichaamszeep Bars

Sommige zeep bars zijn geschikt voor zowel het lichaam als het haar, waardoor ze een veelzijdige optie zijn voor dagelijks gebruik.

Het gebruik van zeep bars is eenvoudig. Maak je handen nat en wrijf de zeep bar tussen je handpalmen om schuim te creëren. Breng het schuim aan op je lichaam of gezicht en spoel grondig af met water.