Filter op Geslacht

Filter op Gebruik

Filter op Huid type

Filter op Lichaamsdeel

Filter op Gewenst effect

Filter op Productopties

Filter op Ingrediënten

Filter op Variant

Filter op Merk

Gezichtsreiniging

Bij Drogisterij.nl kun je verschillende soorten gezichtsreinigingsproducten vinden die zijn afgestemd op verschillende huidtypen en behoeften. Hier zijn de verschillende soorten gezichtsreinigers die je kunt tegenkomen:

Lees verder

Actieve filters

Dermo pure reinigingsgel Eucerin

Prijs € 19,99

Een niet-comedogene gezichtsreiniger met 6% amfotere tensio-activia die teveel aan talg, vuil en make-up op een milde maar effectieve manier verwijdert.

0

Acne gel Gladskin

Prijs € 59,95

Gladskin Acne is ontwikkeld om u zo goed mogelijk te kunnen helpen met uw acne.

0

Acne gel Gladskin

Prijs € 42,50

Gladskin Acne is ontwikkeld om u zo goed mogelijk te kunnen helpen met uw acne.

0

Soorten gezichtsreinigers

Reinigingsmelk

Dit is een zachte, melkachtige formule die make-up en onzuiverheden oplost zonder de huid uit te drogen. Het is ideaal voor mensen met een droge of gevoelige huid.

Gezichtsreinigingsgel

Een geltextuur reinigingsmiddel is verfrissend en verwijdert vuil en olie effectief. Het is geschikt voor de normale tot vette huid.

Reinigingsschuim of reinigingsfoam

Dit type reiniger verandert van een vloeistof in een luchtig schuim wanneer het wordt aangebracht. Het helpt om de huid grondig te reinigen en is meestal geschikt voor alle huidtypes.

Reinigingsemulsie:

Een emulsie heeft een lichte textuur en is een combinatie van olie en water. Het reinigt zachtjes en kan ook geschikt zijn voor de gevoelige huid.

Gezichtsscrub

Een scrub bevat kleine deeltjes die helpen dode huidcellen en onzuiverheden te verwijderen. Het wordt aanbevolen om niet meer dan twee keer per week te scrubben, afhankelijk van je huidtype.

Bij het kiezen van een gezichtsreiniger is het belangrijk om rekening te houden met je huidtype. Kies een product dat specifiek is ontworpen voor jouw huidtype, of het nu droog, vet, gevoelig, of gecombineerd is. Lees de productlabels zorgvuldig om te zien welk huidtype het beste past bij elk product en volg de gebruiksinstructies voor de beste resultaten.